Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur emeklisiyim. İleride kontrol muayenesine çağırırlar mı?

verme

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba... ben 4c 657 tabii,memur malul emeklisiyim 17 yıl 6ay hizmetim var rahatsizligimdan dolayı 3 yıl önce emekli oldum raporum %53 sürekli ve vergi indiriminden yararlanıyorum. Öğrenmek istediğim ileride sgk benden tekrar muayene ve rapor talep edermi...şimdiden teşekkür ederim not:rahatsızlığım doğuştan

raporunuz sürekli olduğu için çağrılmazsınız.

sgk istediği anda cağırabilir her an hazırlıklı olmalısınız onun için raporunuz sureklı olup olmadıgınıza bakmaz

Benimde anlamadığım nokta şu sürekli raporu olan arkadaşların yanlış anlamayın sizin için demiyorum ama bu yeniden çağırılma korkusu neden? Yani iyi niyetle soruyorum rapor sürekli olmasına rağmen rapora konu engelin ilerde kalkması iyileşmesi mi dir sıkıntı olan. Yada böyle bir şey olursa kişi yeniden memuriyete mi döner.
Bide sayın verme özel değilse maaş ne kadar aldığınızı öğrenebilirmiyiz üç aşağı beş yukarı.

Arkadaşım raporunun sürekli olması tekrar çağrılmayacağın anlamına gelmez benim de raporum sürekli idi emekli olduktan 2 yıl sonra kontrole çağırıldım tekrar heyete girdim belliki %40 ı geçmiş olmalıki maaşım kesilmedi verme

korkmak değil sorun,o rapor kolay alınmıyor benim 3-4 ayımı aldı sıkıntı ünivrsite hastanelerinde madur olmak,sabahın köründe sıra almak için uykusuz kalmak vs vs bir sürü sebeb.... Makiyato

verme

Teorik olarak çağırabilir ama bu risk istisnasız herkes için vardır. Siz her ne sebeple olursa olsun düşük oranlı bir rapor almadığınız sürece ya da rapor aldığınız hastane usulsüzlük nedeniyle denetime girmediği sürece SGK'nın radarına girmezsiniz.

raporum tam teşekküllü üniversite hastanesi tarafından verildi...diyelim ki çağrıldım raporum düşük çıktı emekliliğimi engellermi diyelim ki engelledi...ne yapacaklar memuriyetimi bana gerimi iade edecekler ozaman.tesekkurler
. OturanBoğa

verme

Oran %40'ın altına olursa emekliliği sonlandırırlar. Yeniden işe dönmek için mahkeme süreci başlatmak gerekir. Ama dediğim gibi, ortada rapora dair bir şaibe yoksa, bu çok çok istisna bir uygulamadır.

OturanBoğa tesekkurlr bilgilendirdiğiniz için...iyi günler kolay gelsin..kimse özürlü olmasada bu durumlara düşmese daha iyi ..

Üst Alt