Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur iken ÖMSS'den tekrar memurluğa atanıp yerleşiilir mi?

anka67

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
slm. ben hizmetli memurum. ömss den 86 aldım. tercih yapacağım. tekrar atanırsam diğer yere gitmemde bir sorun olur mu acaba::? aynı sorunu yaşayan varsa tecrübesini paylaşırssa sevinirim

bu hizmetliye ömss puanınızlamı atandınız

memur iken ömss den tekrar memurluğa atanıp yerleşemeyip muvafakat bekleyen var mı?

slm. ben meb de hızmetlı memurdum. son omss yerleştırmesınden kamu hastanelerıne vhkı memur olarak atandım. benımle atananlar işe başladı. ama ben muvafakat beklıyorum. ancak hiçbir gelişme yok. ankarayı bakanlığı arıyorum santralden atamayı bağlattırıyorum açan yok. zonguldakta kamu hastanelerı bırlığını arıyorum sız hala buraya düşmedınız denıyo. bnm gıbı durumda olan var mı acaba. kolay gelsın hepınıze

Bu meselede bilgim yok ancak memur forumunda muvafakatla kurum değişitiren birisi bunun beş ay sürdüğünü yazmıştı. Normal atamadan daha fazla süre alıyor.

Üst Alt