Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur ilk işe başladığında maaşı kaç günlük ve ayın hangi günü hesabına yatırılır?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
634
Reaksiyonlar
369
Memur ilk işe başladığında maaşı kaç günlük olarak ve ayın hangi günü maaş hesabına yatırılır?

ÖRNEKLE ANLATABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR. TEŞEKKÜR EDERİM HERKESE. (örneğin, 3 NİSAN'DA MAAŞ İŞLEMEYE BAŞLASA)

Devlette kimsenin alacağı kalmaz, hele başlayın çalışın telaşa gerek yok

@mutineer901

Pekala 15 Nisan'da göreve başladım. BU AY MAAŞ ALMAMIŞ OLACAĞIM. 15 Mayıs ta kaç günlük maaş alırım?

Maaşlar ayın 15'inden 15'inemi hesaplanıyor?
BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA?

Maaşlar 15inde yatar. Önce para alır sonra çalışırsın memur düzeni öyledir. Birazda maaşlara bakan memurun gönlünde. İşini hemen yaparsa girdiğin gün gelecek 15e kadar olan maaşı alırsın. Yapmazsa 15inde gelecek ayı tam, çalıştığın gün ne kadarsa artı olarak onu alırsın. Ben 20subatta başladım. Mart 15 de aşağı yukarı bir buçuk maaş gibi aldım.

Maaş hesaplaması bazı acil haller dışında maaş işlerine bakan kişi tarafından yaklaşık 1 hafta önce sistemden alınır. Bir iki gün önce bankaya maaş listesi gider. Her ayın 15'inden itibaren her zaman maaş bordronuzu da e devlet den görebilirsiniz.

Üst Alt