Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur maaşları bayramdan önce ödenecek mi?

dua20

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
şimdi arkadaşalar böyle bir haber var hatta bildiri var memurlara bayramdan önce maaşlar ödeneckemiş peki ödendigine göre 2022 özürlü maaşlarınada ikramiye var konularda gecen gibi dogru degilmi memura ne yapılırsa özrülüyede yansımaktadır degilmi

Dua bu güne kadar yansımadı sadece memura yapılan zamlardaki bize ödenen katsayı çarpımıdır 2022 yi ilgilendiren kısım oda 2022 de küçük farklar yapar.
İkramiye falan öle birşey yok 2022 maaşlarını ilgilendiren bir açıklama yapılmadı sen biz normal yatması gereken maaşları alalımda gerisini boşver.
Ne fazla para bekletsine gir nede milleti umutlandırma sonuçta bu bir sosyal yardımdır.

valla abi bilmiyorum telefondan acıkca söylendi 5 maaş fark alacaksınız dedi dedim maaşımdan haricmi evet 2 aylık farkla alacaksınız dedi haberniz olsun dedi tşk ederim dedim bu ne demek oluyor abi peki

Senin ilk maaşınmıydı bu eğer öle ise sen 3 aylık artı müracaat tarihinden sonraki dönemde birikmiş olan 2 aylık ödeme falan olabailir ama 2022 maaşlarına o şekilde bir ikramiye tarzı bir şey olsaydı açıklama yaparlardı hatta bıktırana kadar herkesin duyacağı ekilde yaparlardı.
Ayrıca neden 3+2 aylık mantığı nedir çift maaş desen 6 aylık oılur veya maaş artı şu kadar dense oda olurdu 5 ay nedir nerden çıkmış şu an için öle birşey yok ama inş olur da millet sevinir.

evet ilk maaşım abi belkide öyledir benim ilk maşımdır eylülde ikinci maaşım olacak ilk maaşı olanlaramı veriliyor yoksa

ama abi ben toplu 753 lira müracattan sonra aldım dediğim gibi ikinci maaşım olcak omu diyosun ben yeni maaşları bilmiyorum

Hayır konu şu şekilde sen ilk müracat ettiğin tarih temmuz ayı diyelim müracatın değerlendirilip maaşa hak kazandığın belirlendiğinde aradan geçen zamanı oda 2 aydır sana ödenecek ve ayrıca maaşın yatacak sen 144 dü aradığında kimlik nonu vermişsindir onlarda senin durumuna bakmışlar ve senin 5 aylık alacağını söylemiş olabilirler.

O halde bilemiyorum hiç bir yerde bir açıklama göremedim bu 5 aylık ödeneceği konusunda bakalım hayırlısı.

Ilk maaşlara öylemi yapılıyor abi 5 aylık farklamı alacam yoksa :)

Evet kimlik nomu verdim ben direk agızdan sormadım kendi hesabımdan sordum ben onu dedimki zam varmı dedi 2 aylık yani 3 ay daha 5 aylık maaş alıcaksınız dedi benim ilk oldugu icinmi bu yoksa

Ilk müracat mart ayı

Tamam şimdi anlaşıldı olay.
Memur maaşları 6 ayda bir zamlanır. 2022 Maaşlarıda geçen dönem aldığımız haziran maaşlarını son zamlar belirlenmeden verirler.
Biz eylülde zamlı maaş alacağız (%70 üzeri engelliler için) 1175 tl civarında ve bahsettiğim gibi geçen dönemde aldığımız maaşların eksik olan zam farkınıda oda yaklaşık 30 tl yi bu maaşlarla beraber vercekler ve toplam tutar olarak 1205 tl gibi bir rakam alacağız senin 5 ay diye bahsettiğin sadece zamların yansıması ile ilgili.

peki verceklermi abi bana ben 1205 alcam bu ay ikinci maaşta alırsam 2 aylık daha eklenmiş açıkçası abi öylemi alıcam telefonda öyle dedi kadın

Dua senin müracatın yeni ve son yönetmelik üzerinden değerlendirilmiş kabul edilmiş yani tabiki maaşını alırsın ama sen %70 üzeri isen alacağın maaş tutarı 1205 tl dir bunun dışında herhangi bir fazladan para alamassın neyse şurda 3 hafta kaldı al bakalım da ne kadarmış yazarsın.

yansıması bilmiyordumda bana 2 aylık ek olarak maaşına yansıyacak haberiniz olsun dedii ilk alanlara normalmi bu

haberiniz olsun dedi bana galiba evet 2 aylık fark verecekler bana şanslı kişiyim yahu :)))))

Toplu paranı yani maaş dışında müracat tarihinden bu yana geçen zaman sana ödenmiş biraz zor gibi .
Bekleyip görelim hayırlısı.

alırım alırım kadın telefonda dedi abi eylüle az kaldı

Üst Alt