Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olanlar işe başladıklarında nasıl giyinmeliler?

bghns

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ısparta milli eğitime atandım. perşembe günü evrakları götürdüm verdim.işlemleri başlattım.ordaki memur bana sizi bayramdan sonra ararız sizi buraya cağırırız ayın 28i gibide iş bası yaparsınız dediler. bu olaylar olduktan sonrada bnm aklıma ne giyip gideceğim sorusu takılmaya başladı:confused:. hayatımda takım elbise giymemiş biriyim.kot keten pantalon giyiyorum denebilir. ben nasıl gideceğimi bilemiyorum yardımcı olurmusuunuz.

Tekerlekli sandelyede zor olucak o.heleki benim kurumda.

yaz kıyafet uygulaması hala devam ediyor 15inden sonra takım giyersin keten pantolon gömlek giy.

Memur olarakmı atandınız yoksa hizmetli olarakmı? kıyafet olarak ilk gün eğerki mevcut ise takım elbise giymeniz ön izlenimi olumlu oluşturur :) zaten hizmetli olarak atandı iseniz diğer günlerde gömlek ve kumaş pantolon giymeniz yeter :) ancak okulunuz da bi resmi tören milli eğitim müdürü,vali felen geldğinde kravat takmanız gerekir ben kendim de bir okulda çalışıyorum hizmetli kadrosunda santral memuru olarak 2010eylül de işe başladım ve takımı sadece 3defa giydim oda okulumuzda spor salonu temel atma açılış birde diğer bir törende giydim eğerki tekerli sandalyede iseniz kurum amirinizle görüşün kıyafet hususunda sizlere gerekli insiyatifte bulunurlar ben tekerlekli sandalyedeyim birde biraz :) kiloluyum biraz göbeklisinden :D okul müdürümle konuştum yazın zaten lacostle tişört sıkıntı oluşturmuyor kışında Lacostle Sweat giyiyorum sıkıntı olmuyor pantolon olarak da kot ve kumaş giyemediğim için kumaş tarzı eşofmanlar var onlardan giyiyorum hiç bir sıkıntı oluşturmuyor size sadece tavsiyem ilk için heycan yapmayın konuşlarınıza,hareketlerinize dikkat edin yeter zaten

takım elbise giyilecek memursun takım elbisesiz olmaz

ah bide ben olsaydım hayırlısı ile takım değil smokin bile giyerim. :)) kardeşim ilk günün şimdiden hayırlı olsun Allah utandırmasın

Kumaş pantalon, gömlek ve klasik ayakkabı :)

Memurluğun hayırlı olsun .

bende gıda ve tarım bakanlığında memur oldum :) bende ömrümde takım ve kundura gişymedim ama mecbur giyinecm :) alışırız arkadaşlar merak etmeyin :) hayırlı olsun sana da kardeşim..

Ben daha halen meb atama için hangi evrakları istiyor,öğrenemedim:(

ben ayakkabı giyemiyorum çünkü ayaklarımım arkasında dikiş var ayakkabı vurdugu için kes giyiyorum memurlukta bi sorun olur mu

sayın nacar,o zaman ayakkabı giymenize gerek yok.sorun çıkmaz.

önce size bir yemin metni verirler.yemin ederek işe başlarsınız.

Üst Alt