Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olarak atanan kişinin başka bir yere atanması için ne kadar süre gerekiyor?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
350
"Engelli Memur" olarak atanan kişinin başka bir yere atanması için ne kadar süre geçmesi gerekir?

Adaylığınızın kalkması yeterli oluyor diye biliyorum ama detayları net bilmiyorum,norm kadro falan deniliyor sanırım.

1-adaylığınız kalkacak
2-çalıştığınız kurum ile
3-gideceğiniz kurum muvafakat edecek (uygun onayı)

adaylığınız kalkmıştır yazın dilekçenizi

Kurumlar arası geçiş yapmak istiyorsanız sanırım becayiş deniyordu o biraz sıkıntılı imiş,yani torpil istiyor deniyor özetle :) çünkü geçiş yapmak istediğiniz kurum sıkıntı çıkarabiliyor,geçiş yapmak istediğiniz kurumda sizinle aynı kadroda bir açık olması falan gerekiyor. Eğer aynı kurumda başka il yada ilçe istiyorsanız adaylığınız kalkmış olması yeterli. Dilekçe yazıp geçebiliyorsunuz. Benim bilgim bu kadar. Hayırlısı olsun.

Bu arada ayDÜNYAvazo GYS'ye girmiyor musunuz? Temmuzda görevde yükselme sınavı var,başvurular sona erdi gerçi ama eğer başvurduysanız acele etmeyin derim. Zira GYS'yi kazanırsanız yer değiştirmeniz daha kolay olabilir diye düşünüyorum.

GYS ye başvuru yapmadım bilmiyordum olduğunu.

Keşke yapabilseydiniz,burada da paylaşılmıştı ama sağlık olsun.

denizkızı

Arkadaşlar şu yazdığım soruya cevap bulan varmı:
Ben diyelim başka bir yerden TOKAT iline atandım. Burada yani TOKAT ilinden başka bir yere tayinimi ne kadar zaman sonra isteyebilirim.(BU SORU SADECE ENGELLİ MEMURLAR İÇİN OLACAKTIR)

O zaman özür diliyorum. Nedense ben bir an MEB de çalışıyor gibi düşündüm kendisini. Haklısınız GYS MEB için var. Yanılttığım için kusuruma bakmayın..

@denizkızı

Arkadaşlar şu yazdığım soruya cevap bulan varmı:
Ben diyelim başka bir yerden TOKAT iline atandım. Burada yani[SIZE=3] [SIZE=2]TOKAT ilinden "başka bir yere" tayinimi ne kadar zaman sonra isteyebilirim.[/SIZE][/SIZE]
(BU SORU SADECE ENGELLİ MEMURLAR İÇİN OLACAKTIR)

Yani atamanın yapıldığı yerde ne kadar süre kalmak mecburidir (ENGELLİ MEMUR OLARAK)

Yani atamanın yapıldığı yerde ne kadar süre kalmak mecburidir (ENGELLİ MEMUR OLARAK)

O zaman özür diliyorum. Nedense ben bir an MEB de çalışıyor gibi düşündüm kendisini. Haklısınız GYS MEB için var. Yanılttığım için kusuruma bakmayın..
Aile ve sosyal politikalarda gys 10senede bir 🤔
ayDÜNYAvazo adaylığının kalkması yeterli
Ama tabii gideceğin yerde kadronun olması lazım

çirkin

Örnek aday memurluk sonrası için soruyorum ben.
(Aile ve SHB HİZMETLİ kadrosu için)
BAŞKA BİR YERE ATANMAK İÇİN
ORADA NE KADAR GÖREV YAPMIŞ
OLMAK GEREKİYOR SİZCE.
(Sadece engelli memurlar için soruyorum)

İşte öyle bir sınırlama yok yani şu kadar süre çalışmalisın falan gibi bir kural yok. Ama gideceğin yerde senin kadrona uygun boş bir kadro olması gerekiyor

Örnek aday memurluk sonrası için soruyorum ben.
(Aile ve SHB HİZMETLİ kadrosu için)
BAŞKA BİR YERE ATANMAK İÇİN
ORADA NE KADAR GÖREV YAPMIŞ
OLMAK GEREKİYOR SİZCE.
(Sadece engelli memurlar için soruyorum)

1. İlk defa atamam oldu 2019 NİSAN ayında.
2. ilk defa tayin oldum 2019 TEMMUZ ayında.
3. daha belli değil ama burada 4 yıl oldu.
4.BEN BURAYI SORDUMDU.

Üst Alt