Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olarak atandım. Üniversite okuyacağım. Yurtta kalmam sorun olur mu?

msait19

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar ekpssden Nevşehire hizmetli olarak atandım meb'e. Konyada bu sene üniversite kazandığım için dilekçe yazıp tayinimi konyaya istedim. İnşaAllah memur olarak eğitimime devam etmeyi düşünüyorum, kafama takılan şey bana kyk yurdu da çıktı ancak yurttan memur olmamdan dolayı çıkartırlar mı. 597 tl yurt parası istiyor ilk odemede. Bunu odersem ve sonra burada kalamzsınız derseler bu parayı alabilecek miyim acaba...cvplarınızı bekliyorum tşkler..

Kazanılmış hakkın var,yurtta çıktıysa kalırsın kimse bişey demez sanmıyorum.

kaydını yapıp, paranı yatırdıktan sonra kaydını sileceklerini düşünmüyorum. hem okuyup hem çalışma hakkın var sonuçta ama şöyle bir sorun var kesin okuduğun yere tayin isteyebilecek misin? ya tayinin gerçekleşmemesi durumunda paran yanacak göze alıyor musun? tabi işi bırakırım diyorsan o ayrı.

Tayinim için dilekçe verdim olmadı üniversiteyi dondururum bu sene. Meb'de hizmetli kadrosu çıktığı için tayin isteme hakkımız oluyor. Değerlendirdim inşaAllah olumlu sonuç alırım. Şöyle Bi durum da var Nevşehir milli eğitim müdürlüğü 19 eylüle kadar belge istiyor. Konya ise 7 eylüle kadar. Eğer Nevşehir tayinimi 8 eylülde Konyaya naklederse bu durumda bi sorun oluşur mu acaba... Gerçi Nevşehire sordum bu durumu meb'in 19 eylule kadar süre tanıdığını söyledi.. Sizlerden yorum bekliyorum bu konuda

msait19 Nevşehir'den tayininiz Konya'ya yapılır Konya il milli eğitim müdürlüğü ile görüşerek kyk'ya en yakın okulda görevlendirilmenizi talep edebilirsiniz işe gidiş gelişlerde sorun olmaz, hem okuyup hem çalışabilirsiniz ancak sabah 8 akşam 5 mesai'de olduğunuz için ikinci öğretimi seçersiniz, çalıştığınız kurum müdürü öğleden sonra okulunuza gitmenize müsade edebilir ancak gün boyu çalışıyor gözüpte okula gitmenize göz yummaz bu sebeple ikinci öğretim mantıklı. Yasal olarakta memur olan öğrencileri koruyan bir yasa ve düzenleme de yok.

Life

kyk'da kalamazmışım kesinmiş. Onun için ev bakmaya başladım. İkinci öğretime geçiş yapma hakkım var mı bilmiyorum... Ama şimdi tek sorun memurluğumu ne zmn nakledecekleri... Çünkü Konya il milli eğitim müdürlüğü 7 eylüle kadar evrakları istyor. Bu bni biraz düşündürüyor ya yetişemezsem diye... Nevşehir milli eğitim müdürlüğündeki görevli meb kesin tarihi 19 eylül vermiş dedi ama bilemiyorum işte..hani diyelim 8 eylülde tayinimi nakletti ne olacak,..

msait19 meb ne için 19 eylüle kadar izin vermiş acaba açar mısın ? belge teslimi için mi ? bütün müdürlüklerde en geç ayın 9 u gördüm ben sanırım bayram yuzunden. bu kadar geç açıklarsan böyle olur tabi. zaten araya 1 hafta sonu girdi 2 gün gitti

msait19 Nevşehir MEB;
2016/1 EKPSS-Kura sonucu İlimize yerleştirildiği halde başka ilde görev yapmak isteyen engelli (aday) personellerin hangi il ve hangi ilçe milli eğitim müdürlüğü emrine atanmak istediklerine dair ekte bir örneği bulunan dilekçelerine ÖSYM sonuç belgelerini de ekleyerek şahsen veya posta yoluyla en geç 19 Eylül 2016 tarihi saat 14.00 ‘a kadar Müdürlüğümüze ulaştırmaları gerekmektedir.
Süresi içerisinde Müdürlüğümüze ulaştırılmayan evraklardan adaylar sorumludur.

şeklinde duyuru yapmış, Konya Meb'de Konya'ya atanan engelli personeli için evrak teslim tarihini 07/09/2016 tarihi mesai bitimine kadar ulaştırmaları gerekmektedir demiş.

Sizin Konya ili ile bir alakanız yok siz Nevşehir'e atanmışsınız Konya'ya değil, Konya Mebin duyurusu size değil Konya Mebe atananlar için geçerlidir yani Konya'ya evraklarınızı teslim etmeyeceksiniz Nevşehir meb de sizin evraklarınızı Konya'ya göndermeyecek. Her ilin milli eğitim müdürlüğü atanan personellerinin evraklarını toplayarak atandıkları iller için de aldıkları dilekçeleri ile bakanlığa gönderecekler bakanlıkta yeni atama kararnamenizi görev yapmak istediğiniz ile gönderecek.

İkinci öğretime geçiş için de üniversite yönetimiyle görüşmenizde fayda var. Üniversite kaydı sırasında engelli raporunuzu da verirseniz engelli indiriminden yararlanırsınız.

James Eastwood İllere göre değişiyor sabit tarih yok Nevşehir evrak tesliminde son tarih 19 Eylül demiş.

Nevşehirdeki görevli evraklarınızı konyaya göndereceksiniz dedi... Bana dilekçeniz ulaştıktan sonra tayinizi konyaya naklederim siz evraklarınızı oraya götüreceksiniz dedi... Bilemiyorum artık,.. Yarın olsun yine ararım bakalım ne diyecekler...

msait19 NEVŞEHİR MEB - Engelli Personellerin Dikkatine Linkteki duyuruyu dikkatli okursanız anlatmak istediğimi anlarsınız, siz o görevlinin dediklerine bakmayın linkte anlatılanları uygulayın yeterli. Evraklarınızı görev yapmak istediğiniz ile göndereceksiniz diyen görevli bilgisizliğinden öyle bir şey demiş, atandığınız ile dilekçeniz ve sınav sonuç belgeniz gidecek duyuruda da yazıyor, sonrasında da Konya Meb sizi arayacak ve siz evraklarınızı şahsen götürerek göreve başlayacaksınız.

2016/1 EKPSS-Kura sonucu İlimize yerleştirildiği halde başka ilde görev yapmak isteyen engelli (aday) personellerin hangi il ve hangi ilçe milli eğitim müdürlüğü emrine atanmak istediklerine dair ekte bir örneği bulunan dilekçelerine ÖSYM sonuç belgelerini de ekleyerek şahsen veya posta yoluyla en geç 19 Eylül 2016 tarihi saat 14.00 â€ËÅ“a kadar Müdürlüğümüze ulaştırmaları gerekmektedir.

Yorumlarınız için teşekkür ederim... Yarın tekrar arar iyice kesinleştiririm...

msait19 ne yaptın acaba bu konuyu bende senle aynı durumda gibiyim ? yarın son gun ama senin dün son muş ne yaptın ? bana da sana söylenenler söylendi meb de atandığın yere dilekçeni vereceksin gitmek istediğin yere de belgelerini şahsen götürüp teslim ediceksin dendi ? sen ne yaptın arayıp konustun mu ne dediler

James Eastwood

Yurtta kalamayacağım için 597 olan yurt parasını yatırmadım. Nevşehire dilekçemi gönderdim ama tayin yerimi Siirt olarak değiştirdim. Konyada kazandığım üniversiteyi iki sene donduracağım. Belgeleri nereye vereceğimize gelince Nevşehir'e danıştım dediler sadece dilekçeni ve sonuç belgenin ulaştırman yeterli. O süreçte Siirt milli eğitim müdürlüğünu aradım dedim Nevşehirden tayinimi siirte isteyecm dediler ki onlar bize bilgilerini aktardıklarında biz seni arayacağız gereken belgelerini bize getireceksin... Dilekçem ulaştı. Resmiyete koymuşlar. Siirt milli eğitim müdürlüğünden haber bekliyorum...

msait19 siirtte mi yaşıyosun ki ? keke konyaya aldırtsaydın hocalarla konusurdun devamsızlık sorunu yapmasalardı sınavdan sınava giderdin sonra 2. öğretimi olan bir yere yatay geçiş yapardın. 2 sene dondurma 1 sene dondur bence 1 sene sonra adaylığın kalktığı zaman tayinini aldırmak istersen aldırabilirsin diye biliyorum. bu arada konyayı aramadın mı ne dediler ?

James Eastwood

Ekonomik olarak zor durumdayız... En azından 2018 e kadar çalışır tekrar ekpss ye onlisanstan girerim. Açık öğretim ilahiyata da kaydımı yaptırdım ikinci üniversite olarak. O süreçte onu bitiririm... Konyayla iletişimi doğru düzgün kuramadım...aradım ama sağlıklı bilgi alamadım çunkı acele ettik. Ne yapacağımız konusunda kararsızdık en son siirtte kalmaya karar verdik. İnşaAllah hayırlısı olur...

msait19 bizim kararsızlığımızdan çok onların acelesi var bu konuda ya da gec kalmışlığı sınavı 1 ay değilde 15 gunde açıklasalardı bayramdan once halledilirdi bu iş bayram sonrası hemen iş başı yapardık ama işte. amin aynen hayırlısı artık

Her şey bir yana da şimdi ne olacak??? Dilekçe resmiyete girdi ama ne zmn okunup gereği yapılacak? Bayrama giriyoruz. Bugün olmasa pazartesiye kalır (19 Eylül)... İnsan aksi bir durum olursa diye kendini düşünmekten alıkoyamıyor...

msait19 bu kadar uğraşacağına açık öğretimden okusana diploma yönünden hiç bir farkı yok, uğraştığına değmez.

gul38

Özel eğitim öğretmenliğini kazandım. Konya Necmettin Erbakan üniversitesinde. Bunun açık oğretimi yok ama iki sene dondurtacağım o süreçte de ilahiyatı açık öğretimden okuyacağım inşaAllah. Pek bişi kaybetmiş sayılmam yani.

Siirt milli eğitim müdürlüğü beni aradı gelin evrakları teslim edin diye...

msait19

kendinize dert etmeyin devletin kendi personellerine sağladığı yurt imkanlarıda var ki konyada da var.

sedatgedik

İlginiz için teşekkür ederim... Siirt e evraklarımı şimdi teslim ettim... Hayırlısı olsun inşallah

Üst Alt