Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olarak çalışıyorken öğrenim durumum değişti. Bunu nasıl bildirebilirim?

yolcugenc

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
[FONT=Arial]Merhaba kolay gelsin 2 yıllık adalet bakanlığı engelli hizmetli memurum engellilere tanınan kura sistemiyle memur oldum ve memur olduğum zaman ilkokul mezunuydum şuan lise mezunu oldum diplomamı işletmem gerekiyor ancak nasıl bir yol incelemem gerekiyor derece/kıdem ve maaş fark olur mu şimdiden ilginiz için teşekkür ederim [/FONT]

Öncelikle hayırlı olsun liseyi bitirmişsin bir dilekçe ve diploma örneğini kurumunun insan kaynakları bölümüne vereceksin

Sezer merhaba görevin nedir orada ne iş yapıyorsun biraz bilgi verebilirmisin?

iLhan
Merhaba kardeşim Hizmetli memurum icra dairesinde yazışma ve tarama bakıyorum

sneyper
Kardeşim teşekkür ederim inşallah bu diploma bu maaş'da yada kıdem derece etkisi var mı

Hayırlı olsun bende ilkokul mezunuyum 2012 yılında beri başvuru yapıyorum ama kısmet olmadı bize :(

iLhan

RABBİM herkesin gönlüne göre versin inşallah benim 6 başvurum da çıktı çok şükür birde kadro yükseltirsek çok iyi olacak inşallah

İnşallah kardeşim sizde ilkokul mezunuydunuz değilmi kurada çıktı yani isminiz. hizmetli olarak seçim yapılıyor ama siz masa başındasınız hizmetliler masa başında görevler verilebiliniyormu kurumlarda?

dılekce yazıcan üst yazıyla dıplomanıda eklerde gostererek kurumuna bıldırcen onlarda bölgeye bıldırcek memur oldugun ıcın kademe terfısı alıcan.Üst yazıyıda elektronık program kullanıyorsan kurumunda ordan yazıcan.

iLhan
Evet kardeşim kura çıktı ismim ilkokul mezunuydum bizim kurumda hizmetli olaea 2 kişi masa başında diğer evrak getir götür işi yapıyor bizim bilgisayar sertifikamiz vardı ve daha önce çalıştığımız iş yerinde yaptığımız işleri sordular birde rapor ağır iş yapamaz yazanların ayırdılar

Sizosalgun
Teşekkür ederim kardeşim UYAP sistemin komisyon üst yazı yazdım diploma elden teslim ettim bitti iş inşallah

Üst Alt