Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olarak çalışmanın bana sağlayacağını düşündüğüm yararları

mabel.

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Memur olduk atandık diyelim, bize faydaları ne olacak?

Ben öncelikle şu anki maaşımdan yaklaşık 2 kat daha fazla alacağım.
Para biriktirebileceğim, eşimin çocuğumun istediğini Allah'ın izniyle alabileceğim.

Şu an haftada 1,5 gün tatil yaparken memur olursam cumartesinin tam gün olmasıyla haftada iki gün tatil olacağım.

Resmi tatil günleri de ekstrası. Yıllık 20-25 gün tatil yapabileceğim.
Şu an bir iş yerinin deposunda çalışıyorum. Fiziksel olarak yıpranıyorum. Memur olursam takım elbise ile çalışacağım ve üstüm başım batmayacak.

Eş bulma aşamasında temiz karakterin tek başına faydası olmadığını öğrendim. Maalesef ki memur olmak eş bulma konusunda faydalı olacak.

sosyal çevren genişleyecek, resmiyet kazanmış bir işin olacak, düzenli gelirin ve sağlık sigortan olacak. üretime katılmanın manevi tatminini yaşayıp vereceğin vergiyle de topluma katkı sağlayacaksın. Evlenme durumunda şansın artacak. Düzenli bir yaşam düzenli bir gelir her insanın isteğidir. Umarım devlet çalışanı olursunuz.

Özel sektörde kurumsal olan firmalarda da çok iyi şartlar var sadece kamuya şartlanmayın...

Bir çok artısı var doğru, işin sağlam, gelirin düzenli ama bence özel sektörde daha fazla maaş alabilicek işler vardır, ben 1 yıldır memurum maaş öyle abartılacak düzeyde değil 11 yıl özel sektörde çalıştım emin olun maaş konusunda devlet memurları ile aynı maaşı hatta daha fazla maaş alan bir çok iş mevcuttur, devlet memurunun maaşına göre hareket etme derim ama rahatlık ve düzenli bir iş konusunda memurluk elbet çok güzel bir seçenektir inşallah tüm engelli kardeşlerimiz memur olur ve rahat bir yaşam sürerler..

Herkes özel sektörün maaşlarını söylemiş fakat özel sektörün garanti bir iş olmadığını her an kapının önüne koyulabileceğini söylememiş.. Bu devirde kadrolu olmak için insanlar sınavlara ömrünü harcıyor..

Ayrıca emekli sandığından emekli olmakla özel sektörde normal sigorta ile emekli olmak arasında dağlar kadar fark var.. Hem emekli ikramiyesi açısından hem de emekli maaşı açısından memur olarak emekli olmak büyük avantaj..

memur olunca kısmetim kapandı ya :D öncesinde sevgililerim çoktu şimdi yok

memur olursanız asaletiniz tasdik olduktan sonra yüz kızartıcı suçunuz olmadıktan sonra kimse sizi işten çıkaramaz eş bulma durumu eskiden avantajlıydı ama şimdi kızlar kıçı başı oynayan erkeklerden hoşlanıyorlar ayrıca masa başı olacaksınız ve genelde hep orta yaşlı ve yaşlılarla çalışacaksınız maaşınız Türkiye şartlarında iyi olacak ve şef, müdür olma hakkınız olacak ilerleyen yıllarda öğrencilere verilen kar tatillerinde izinli olacaksınız 3 aralık engelliler günü ve 10-16 mayıs engelliler haftasının ilk günü izinli olacaksınız

Ben özel sektör de 6 buçuk yıl bölgenin sektöründe en büyüğünde birden fazla departmanın müdürlüğünü yapıyordum. Maaşım memurluktan biraz azdı ama böyle düzensiz böyle adaletsiz böyle ne olacağı bellisiz bir çalışma ortamı olmaz. 20 tane ekstra faydalı iş yapın taktir görmezsiniz ama iyi niyetle yaptığınız ekstra işlerden birinde sorun çıktı mı dünyanın lafoını yersiniz. Kusura bakmayın da az olsun devletimizden olsun.

Memurluk gibisi özel sektörde olamaz. Memurken mesai bittimi iş bitiyor özel sektörde hiç belli olmaz. Gecenin yarısı bile sorun çıkar her tatilde telefon susmaz. İnşallah hayırlısı memurluktur ve tüm kader arkadaşlarımıza da kısmet olur. Sağlıcakla kalın.

Üst Alt