Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olarak tercih yaparak yaşadığı şehirde kalanlar var mı?

zeynep71

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar memur olarak tercih yaparak yaşadigi şehirde kalanlar varmi? Bilgi verebilirlermi

Aynı şehiri yazarsın kalırsın.veya başka şehire gitsen bile 1 defaya mahsus tayin yaptırabilirsin.

zeynep71 O sizin mezun olduğunuz bölüme ve tercihinize göre değişir.

Ben mesela 2012'de girdim ömss'ye ,o zaman Bursa'da inşaat mühendisliği kadrosu hiç açılmadı , düz memurluk kadrosu vardı ama ben düz memur olmak ta istemedim ve balıkesire atandım. Şimdi çok şükür geldim yine memleketime.

MUHENDİS 1 defaya mahsus tayin istemek için atandigin yerde bir süre çalişma zorululugu varmi? Bilgi verdiginiz icin teşekkür ederim.

Balıkesirde kaç yıl çaliştiniz?

zeynep71 hanım 1 hafta,1 ay çalışsan ve asaletin bile onaylamadan evet isteyebilirsin. bunun örneğini bizim tarımda gördüm. siz hangi şehirde çalışıyorsunuz

Angelmlk: Balıkesirde kaç yıl çalıstiniz? Ben lise mezunuyum

MÜHENDİS :henüz atanamadım. Bulundugum yerden baska şehre gidemem. Onun için soruyorum

ben kendi yaşadığım şehri hiç istemiyorum o yüzden hakkari Şırnak çıksa bile hemen çeker giderim....

zeynep71 Balıkesirde 15 ay gibi bir süre kaldım, sonra tekrar bursaya tayinim çıktı

Üst Alt