Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olduktan sonra hayalleriniz ve endişeleriniz?

golden_heart

Aktif Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar buna benzer bir konu açıldımı bilmem de,eğer Allah nasip ederse memur olabilirseniz memurluk üzerine önceden kurduğunuz hayalleriniz yada memur olunca "şöyle olursa ben ne yaparım" şeklindeki endişeleriniz neler ?

ya aslında benim hiç bir endişem yok zaten çalışan biriyim sadece işyeri değiştirecem o kadar

yanlız şehir dışı olursa o zaman herşey sakat.Sabah uyanması ulaşımı eve gelmesi yemeği ütüsü falan filan işte

sadece iş arkadaşlarım anlaşabılecegım endışesı var o kadar

Ben aslında İnsanları silbaştan yapmak için ilk önce şehirdışına gitmek istiyorum, eşimide alıp beni kimsenin tanımadığı bir yere yeni bir hayat yeni bir iş, yeni bir düzen kurmak istiyorum, ;)

Cok basit bir cevap qibi qelebilir size ama benim tek hayalim kendi ayaklarimin uzerinde durabileceqimi kendime kanitlamak.

kalben;

basit değil bence en buyuk ideal aynı ben gibi düsünmüsün eğer memur olarak atanırsam gidicem kordona oturucam denizin kenarnına alın terimle buralara geldim diye haykırıcam denize karsı .

bende kendi ayaklarımın üstünde durmak ve ilerde kimseye muhtaç olmamak için çalışmak istiyorum korkum ise atandığım kurumun şartlarının bana uygun olmaması servisimin ve asansörümün olmaması birde tabiki çalışma arkadaşlarımla anlaşamamak allahım iyi insanlarla karşılaştırsın inş cümlemizi

7,5 yıllık tazminatımı bırakıp gidecem (kaç para yapar bilmiyom), son 1 senedir çok huzursuzum işyerimde :(
birde bu memur alımlarında bilgisayar kullanma diploması vs. isticeklermiki?

off ben cok endişeliyım şehir dışına cıkrsa ben ailemden ayrı duramam heralde eşimın görev yaptıgı yere cıkarsa sorun yok..

Üst Alt