Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olduktan sonra vergi indirim raporu düşük olursa memurluğum zarar görür mü?

aaa

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba sorum biraz uzun ama sizlerden yardım bekliyorum soracak kimsem yok çünkü bendeniz işitme engelliyim sol 72 sağ 78 desibel
bu oranlarla 3. üncü denememde %40 raporu aldım keçiören araştırma hast. den 2012 ömss eye girdim o zman ismi buydu velhasılı kazandım ve işe başladım vergi dairesine gittim tekrar muayne almam (sebebi duyma eşiğimin kaç olduğu yazmıyordu ve yalnız %68 işitme engellidir diyordü raporum) için keçiören hastanesine sevkettiler velhasılı 30 lira için değmez diye gitmedim
benim soracağım soru
1 hastaneye gittim rapor % 40 dan aşağıda geldi engelli memur olarak herhangi bir zararı olurmu bana
2 şu vaziyette dava açsam kazanablirmiyim
3 sizlerden bu sorularımı cevaplamınızı niyaz ederim

hayır memuriyetiniz devam eder hiç bişe olmaz eğer daha önceki raporunuz sürekli ise dava sizin lehinize sonuçlanabilir ancak süreli ise lehinize olmaz gibi çünkü oranlar çok düşürüldü bu bakımdan

Üst Alt