Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur oldum. 2022 maaşı ile ilgili ne yapmalıyım?

siirtli56

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ya ben yeni memur oldum şimdi sakatlık maaşına da bir ay kaldı siz ce ne yapmalıyım ? ben bir ay sonrayı be,kjleyip sakatlık maaşımı alıp sonra onu kapatmayı düşünüyorum eğer şimdi kapatırsam 2 aylık bir zamanım yani param onlarda kalacak bir fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim ... şimdiden tşk ler.... oturan boğa abi sana güveniyorum sen şimdi bilirsin ne yapmam gerektiğini :)

memur olduysan 2022 maaşına bulaşma hemen iptal ettir .

2022 Maaşından ceza gelmesini istemiyorsan kesinlikle dilekçey yazıp maaş yatmasını durdurmalısın yoksa ileride borç gelebilir.

tamam biliyorum bir ay kalmadı maaşa yeni memur oldum maaşı aldıktan sonra iptal ettirecem bir sorun olur mu ? çünkü 2 aydan fazla bir sürem içinde kalacak eğer maaşı almadan iptal ettirirsem... bir sorun çıkar mı bir ay sonra kapatsam bir de kapatmak için ne yapmam gerekir ?

İptal etmene gerek yok, onlar sistemden memur olduğunu görüp kendileri maaşını keseceklerdir, teknoloji gelişti bir tıkla 18 tane sorgulama yapılabiliyor. ancak memur olduktan sonra sakın maaşı çekme.

maaşi öderlerse geri ödeme gibi bir durumun olabilir. dikkatli olmanı tavsiye ederim. memuriyete başlama tarihini bildirmende fayda var.

ya sende memur olmuşsun iki ayda alacağn yaklaşık 350-400 liranı hesabını yapıyosun. dilekçe ver kestir hemen sonradan faizli geri ödemek zorunda kalma. Ama şunuda belirteyim burada önemli olan atanma tarihi değil işe başlma tarihidir. yani işe başlamadan sakatlık maaşının günü doluyorsa sorun olmaz.

ne yapacaksın engelli maaşını? dilekçeyi ver durdur. faizi göze alıyosun ne olur nolmaz devlet bu çatır çatır alıverır elinden :D benim 3 ay içeride kaldı para. özel sektöre qirdim işe. el sürmedım dilekçeyi yazdım iptal ettirdim. Devletle uğraşılmaz. 3 ceker 300 ödersin!

İptal ettirin riske gerek yok.
Memur olmuşsunuz zaten hayırlı olsun.

bence siirtli56 o maaşı çeker.sonra devlete para ödemekle uğraşır

dilekçeyi nereye veriyoruz yada yolluyoruz peki ? hangi adrese yollayacagız, bide normal zarfın içine koyarak yolluyoruz öylemi

Olaya hakkanıyet açısından yaklaştığımızda arkadaşımız ıkı aylık maaşını hak etmış ıkı aylık mşını alırsınız memurluğa başladığınızda diğer aylık maaşınızı hak etmediğinizi düşünüyorsanız çekmeyın ve dilekçe yazarak son maaşı da almayın ..

Üst Alt