Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur oldum. Sağlık gerekçesiyle aday memurken tayin isteyebilir miyim?

Derya.0310

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Arkadaş iyi günler. Ben iki hafta önce üniversite de memur olarak işbaşı yaptım. Benim kontrol altında olduğum bölüm burda yok. Aday memurum lakin kurum bana bu konuda zorluk çıkartmayacak aday memurluğuma kontrol altında tutulduğum memleketimde devama etmeme izin veriyolar ama ben kurum bulamıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum çok çaresizim. Haftasonu sağlık sıkıntısı yaşadım. Bana bir akıl verin lütfen.

Acil cevap verir misiniz?

Derya.0310 kardesim durumunu bimer yada cimere mesaj at ve detaylı anlat allahtan ümidini kesme. Aynı durumu bende yaşıyorum allah yardımcımız olsun insallah

2 yıldır üniversite deyim memlekete gidemiyorum kurumlarda yer bulamıyorum ilk başlarda çalıştığım kurum tayin hakkı vermiyordu onunla maddelerle çabalıyordum o bitti şimdi yer yok gitmek için madde var zor kabulleniyorlar birde yer bulma derdi var :(

Üst Alt