Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olunca her şey iyi olmuş demek değil!

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
Evet memur oluncada sorun bitiyormu bence hayır

ben adalet b. Kazandım benim raporumu kabul etmedi tekrar rapor aldım 200 tl verip sonra adliye atandım.rahtsızlıgım kifoskolyoz baglı orta derecekli solunum bozuklugu

evet atandım arşive verdiler tozlu rutubetli bir ortam efor yapamaz raporumu bildikleri halde tüm icra mahkemelerini bana verdiler. Sonra o koca alanda dön dolaş

durum bu

nurse1988

sende yapabildiğin kadar yap yapamadığını bırak yada amirine dilekçeyle başvur raporuma uygun biyerde çalışmak istiyorum diye

nurse1998 engelin nedeni ile sana verilen işi yapamıyor olman işini kaybetmene neden olmaz. Bu durumda yapacağın en iyi yol idari amirine yazılı müracaatta bulunarak sana uygun bir görev talep etmen olacaktır. Olumsuz cevap alman durumunda, yaşadığın olayı Türkiye Sakatlar Konfederasyonuna iletip destek almanı tavsiye ederim.
Maalesef (kamu, özel fark etmez) işverenin engelli çalışanlara yaptığı "ötekileştirme" her ortamda olabiliyor. Özellikle uzun çalışma hayatı olan engellilere ağır işler yaptırarak istifa etmeye zorlandığını herkes biliyor. Kamu çalışanları bu noktada daha şanslı olmasına rağmen herşey günlük gülistanlık değil..

dilekçe ver bana uygun işlerin tebliğ tebellüğ edilmesi diyerekten

haklısınız engellileri ötekeleştiriyorlar bizim serbest karıtmız vardı otobüsler için a.b yol parası veriyor tüm memurlar 88 tl bizim serbest kartımız varmış diye yol paramız kesildi

ben atanmadan öncede o karta sahiptim ama a.b personeli olunca bende dipğer memurlar gibi 88 tl yol yardımına ihtiyacım vardı hakkımdıda

Üst Alt