Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olunca üniversite okumaya dair bir kolaylık söz konusu olur mu?

sevdiyar

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben YGS den tercih yapacagim aciktan okumak istemiyorum ekpssdende atama sansim baya yuksek memur olduğundan okula gidip gelmeme izin veriyolarmis memur olarak ise baslayinca dogrumudur sizce memur olduğumu farzedersek aciktan okumammi daha iyi olur yoksa normal uniye gidip gelmemmi doğru olur bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardimci olurmusunuz.

bende ygs den açıktan tercih yapacam. çünkü bugün yarın dediğin gibi inş yüksek ihtimal memur olunca gidip gelmene kurum izin verebilirde vermeyebilirde bilemiyorum kurumdan kuruma değişir diye düşünüyorum. hem iş hemde okula gidip gelemeler bi arada olmaz bence sizi bilmem şahsen bana ters yorucu sıkıcı geliyor. hem işini yap hemde ne güzel işte devlet bize kolaylık sağlamış dışardanda istediğin ünv tercih edip okuyup istediğin vakit derslerine çalış. bu benim şahsi fikirlerim ki ben öyle yapacam inş.bu ihtimaleri göz ününde bulundurarak seçimini yapmalısın bence..

Ben de merak ediyorum bu konuyu. Açıktan okumayı düşünüyorum ben çünkü kuruma bağlı diye duydum. Öyle her ders olduğunda izin vermeme durumları varmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Peki uzaktan eğitim için nasıl? Onun bir farkı ya da avantajı var mı açıköğretimden? YGS den 406 puanım var. Hangi bölümü tercih etmeliyim sizce açıköğretimde hangisi daha kolay olur (mümkünse sözel ağırlıklı) Bir de şunu merak ediyorum. Benim okuduğum bölümün gideceğim kurumda etkisi olacak mı? Yani kamu yönetimi de okusam felsefe de okusam bir şey fark etmiyor mu?

Vuslat sevdasi Simdi disardan okumayla derslere girmek daha mantikli degilmi sinavlara daha iyi hazirlanabilmek iicin disardan okuduğunda hem ise gidip hem de derslerine ne kadar calisip ne kadar anlayabilirsiniz bi öğretici olmadan ben bu yüzden bu konuyu arastiryrum

Üst Alt