Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olup çalışmaya devam edersem, ilerde emekli olduğumda maaşım düşük mü olur?

hbayram42

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bende konya'dan elektrik teknisyeni olarak ömss ye başvuruda bulundum yalnız benim emekli günümün dolmasına 7 ay var yerleştirmem yapılırsa 5-10 yıl daha emekli olmayı düşünmüyorum eğer bu zaman zarfında yerleştirmem yapılmazsa emekli olurum.benim merak ettiğim yerleştirmem yapılır ve belli bir süre çalışıp emekli olursam emekli maaşımda düşme olurmu bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verirse memnun olurum.eskiden beri bilinen işçiler emekli olduğunda maaşı aynı kalır hatta şu aralar fazla bile oluyor memurlar emekli olduğunda maaşı düşer diye biliyorum bundan dolayı terettütteyim

Emekli olduğunuzda maaş miktarınız düşük olsa bile, 5-10 yıl daha çalışırken alacağınız maaşı düşünürsek, pek de önemli değil.

Çalışmak istiyorsanız, çalışın. Emekli maaşını düşünmeyin bence...

YENİ EMEKLİ 01.07.2013

1- Emekli olunan kurum:SGK
2- İlk sigortalı olunan yıl:01.04.1996
3- Emeklilik talebinde bulunulan yıl:29.06.2013
4- Erken emekliliği sağlayan toplam işgücü kaybı oranı:44,25
5- Malulen emeklilik mi yoksa Yaşlılık emekliliği mi:YAŞLILIK
6- Çalışma süresince TL olarak yatırılan toplam prim miktarı:108,950
7- Çalışma süresince yatırılan aylık ortalama sigorta primi:1,420
8- Toplam prim gün sayısı (varsa Askerlik borçlanmasına dair bilgi):EMEKLİ SANDIĞI 900+SGK 4787:5687
9- Şu anda aldığınız emekli maaşı:760,04+51,73=811,77
10- Aylık Bağlama Oranı:9475-62/60/31,54
11- SGK aylık bağlama kararındaki ortalama günlük kazanç:

BİRDE DR 12/01 YAZILI BENİM 900 GÜNDE EMEKLİ SANDIĞINDAN VAR BURDA DERECEM 10/01 İDİ ACABA BUNDANMI BAHSEDİLİYOR ANLAYAMADIM.
ACABA BU MAAŞ NORMALMİ BANA SANKİ AZ GİBİ GELDİ BİLGİSİ OLAN PAYLAŞIRSA MEMNUN OLURUM BAYRAM SONU İTİRAZ EDECEĞİM YENİDEN HESAPLANMASINI İSTEYECEĞİM.

s.a kardeşim bende yeni emekli oldum bilgilerim senn üstünde.emekli maaşı hesaplamada yatırılan toplam prim miktarı çok önemli.senn prim 108 000 civarı.o yüzden maaş az gelmiş yani bence normal..benim prim 155 000 gün 6181 olmasına rağmen 926 tl maaş geldi.yani çalışırken hep primlerimiz asgari ücretten yatırılmış.17 yıl çalışıp 2000 tll den fazla maaş alan arkadaşlarım var ama çalışırken primleri hep tavandan yattı.o yüzden arkadaşım.

Üst Alt