Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Memur olup ÖMSS'de başka bir kurumu kazanıp gitmek istemeyenler ne yapmalı?
Bir şey olmaz teknik olarak. Yani belge falan vermezseniz zaten işleme konmaz. Memurun tekrar atanması nakil yoluyla olur bunun için de imzanız gerekir.
atandiginiz tarihten itibaren 1 yıl süreyle memurluğa alinmazsiniz diye biliyorum. Zaten 2012 ÖMSS puaninin geçerlililiği bitiyo ve siz bu puani bir defa kullanmışsınız zaten bundan sonra yeni bir ÖMSS yapılıncaya kadar tercih yapamiycaksiniz demektr.
bunun dışında yaptıklarınızın etik olmadiğini da söylememin herhangi bir faydasi olmuycak gibi.
kim hangi kurum ne yapar bilmiyroum ama akıllısınız tekrar kazanmışsınız tmm onada eyvallah madem gitmeyecektiniz neden tercih ettiniz giden tercih edeydi...
la bizim atanmadığımız ne malum atanmak akıllılıksa ben salak olmayı yeğlerim atanmama rağmen ortalık amele kaynıyo ne şeriat biliyo ne ideoloji ot gelmişler isyankar asi olarak saman gidiyorlar millete batmak ve yük olmaktan başka bişi bilmiyorlar
Nuh1989 yaptığın olayın akılla ne alakası var madem gitmiceksin neden gitmeyeceğin yeri tercih edersin gitmeyeceğin yeri yazmak ne kadar akıla uygun ve o kadronun boş kalmasına sebep olursun Hak neyse diğeri tarafı biliyorsan onca millet yakana yapıştığında anlarsın fani dünya nefis dünyası...
ayrıca bu atandım gitmiycem diyenlere tilt oluyorum bende atandım evdeki sevinci tahmin edemezsiniz benim hala ayaklarım yere basmıyor... atanıp gitmemek demek benim gibi sevinecek 1 kişi çarpı ailesinin sevincine hayallerine mani olmak demek bu hakikaten günah be kardeşim...
resen atama olsa adama hak veririm ama oyle bir sey yok gitmeyecegin yeri yazmak ahmakliktir tamahkarliktir ortalikda havami atacak acaba ben atandimda gitmedim diye