Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olup ÖMSS'de başka bir kurumu kazanıp gitmek istemeyenler ne yapmalı?

nuh1989

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
gitmek istemiyorum diye dilekçe yazmak gerekiyor mu bakanlık tenkit atar mı

ne mezunusun hangi kuruma hangi şehre atandın nedemek gitmek istemiyorsun

milletin hakkını yiyor bunun gibi kendini bilmezler atandı mı da biyerleri kalkıyo gitmiyolar ağlamayın atanamayınca :mad:

Bir şey olmaz teknik olarak. Yani belge falan vermezseniz zaten işleme konmaz. Memurun tekrar atanması nakil yoluyla olur bunun için de imzanız gerekir.

demek ki senden akıllıymışım ki tekrar kazanabiliyormuşum.

başvuru felan yapmazsam çalıştığım kuruma tenkit gelir mi ?

bu tapu ve kadastro kadastroya mı alım yapıyor tapuya mı onu nasıl öğrenebilriz

atandiginiz tarihten itibaren 1 yıl süreyle memurluğa alinmazsiniz diye biliyorum. Zaten 2012 ÖMSS puaninin geçerlililiği bitiyo ve siz bu puani bir defa kullanmışsınız zaten bundan sonra yeni bir ÖMSS yapılıncaya kadar tercih yapamiycaksiniz demektr.

bunun dışında yaptıklarınızın etik olmadiğini da söylememin herhangi bir faydasi olmuycak gibi.

Bu tenkit gelmesini ilk defa okudum. Böyle bir şey olacağını da sanmam.

Tapu kadastro ayrımını herhalde kurum ihtiyacına göre yaparlar.

kim hangi kurum ne yapar bilmiyroum ama akıllısınız tekrar kazanmışsınız tmm onada eyvallah madem gitmeyecektiniz neden tercih ettiniz giden tercih edeydi...

la bizim atanmadığımız ne malum atanmak akıllılıksa ben salak olmayı yeğlerim atanmama rağmen ortalık amele kaynıyo ne şeriat biliyo ne ideoloji ot gelmişler isyankar asi olarak saman gidiyorlar millete batmak ve yük olmaktan başka bişi bilmiyorlar :mad:

Bunlara dövsen de sövsen de kar etmez...

Nuh1989 yaptığın olayın akılla ne alakası var madem gitmiceksin neden gitmeyeceğin yeri tercih edersin gitmeyeceğin yeri yazmak ne kadar akıla uygun ve o kadronun boş kalmasına sebep olursun Hak neyse diğeri tarafı biliyorsan onca millet yakana yapıştığında anlarsın fani dünya nefis dünyası...

Eren çok yaşa kardeşim :))

ayrıca bu atandım gitmiycem diyenlere tilt oluyorum bende atandım evdeki sevinci tahmin edemezsiniz benim hala ayaklarım yere basmıyor... atanıp gitmemek demek benim gibi sevinecek 1 kişi çarpı ailesinin sevincine hayallerine mani olmak demek bu hakikaten günah be kardeşim...

Vala ben devlet olsam şimdi çalıştığı kurumdanda def ederim.bir ekmeğe muhtaç olsunda görsün gününü.

içinizdeki tüm kötülükleri salmışsınız dışarı ne biliyorsunuz belkı adamın geçerli bir nedeni var.:D

arkadaşlar ben 32 yaşındayım eve ekmek götüremedigim zamanları bilirim eger işimiz varsa fazlasını istemek tamahsızlıktır

resen atama olsa adama hak veririm ama oyle bir sey yok gitmeyecegin yeri yazmak ahmakliktir tamahkarliktir ortalikda havami atacak acaba ben atandimda gitmedim diye

Üst Alt