Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olurken eski tarihli raporlar geçerli mi?

halee

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ıyı geceler bır sorun olucak eger eger benı bılgılendırırsenız mınnettar kalırım arkadaslar 18.12.2003 tarıhınde saglık raporu alınmıs 2022 maası için . Rapor sureklı .. hastalıgı arkadasn sag hemiparezi sekeli .. yenıden rapor cıkarmamıza gerek var mı . eskı raporu kullanabılırmıyız . ılerde devlet daıresıne gırdıgınde yenıden rapor ısterlermı . sımdıden tsk ederım cvp veren arkadaslar ıyı geceler

Tekrar rapor istemezler sürekli old için hale hanım

Bu konuda net bilgi ancak ilgili yönetmelik çıktığında ortaya konacak. En son MEB ve sağlık bakanlığı atamalarında eski raporlar da kabul edilmişti...

slm arkadaşlar. ben gıda mühendisliğini bitirdim ve 27.04.2011 tarihinde % 42 özürlü raporu aldım. hastalığımda sürekli işareti var ama ben 6 ay geçerli diye duydum. öyle birşey varmı? yani devlet kurumlarına atama olursa 6 ay geçince tekrar rapor almammı gerekiyor. bir de ne zaman atama olur? bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim. çünkü ben şuan ne yapacağımı bilemez durumdayım..şimdiden teşekkürler..

arkadaşlar size yanlış bilgi vermişler raporunuz sürekliyse yeniden bi rapor almanıza gerek yoktur süreli olan raporlar yeniletilir bilgilerinize

derler69;

"arkadaşlar size yanlış bilgi vermişler raporunuz sürekliyse yeniden bi rapor almanıza gerek yoktur süreli olan raporlar yeniletilir bilgilerinize"

bu bilgi kesin mi arkadaşım ?

Üst Alt