Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olursam büyük tuvalet sorunuma nasıl bir çözüm bulabilirim?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Arkadaşlar cogumuzun bildiği ömss sınavına girdim,rabbim ins. Nasip ederse memur olsaM,buyuk tuvvalet sorunumu nasıl cözebilirim,önceden memur olup bileniniz vardir,tsk ederim simdiden selametle.

nasıl yani sorunuzu biraz açarmısınız bişey anlaşılmıyor memurlukla buyuk tuvalet sorunu ne alaka

bulacağınız pekte bir çözüm yoktur ihtiyaç esnasında klozeti kullanmak şimdi birçok yerde engelli lavabosu var dır galiba sanırsam ümid ediyorum gerçi burası türkiye engelliler var olan değillerdir birçok türkiye insanı için :D

ben ömurilik felclisiyim,tvaletımı his etmiyrum..Engelli lavabsu ölse ne fark ederki benim icin

ona yapacak bir şey yok kardeşim. yani klozet oturmalı tuvalet bunun gibi düzenlemeler mevcut çoğu dairede.

bez bağlarsınız olur biter bunda sorun edecek bişey yok

çalışlacagınız kurumdaki amirler sizin bu sorunuzu çözmeniz için gerekli desteği verecektir (mesela klozet yada gün içi temizlik için belli saat izin filan gibi bişey olabilir bence )

besalti20;

tuvalet kontürolün yoksa çalışman pek mümkün görünmüyor çünkü bez bile kullansan sana sıkıntı verir anca tuvaletini kendi başına halledebilmen lazım bunun içinde geldiğini hissedebilmen ve sana uygun wc lazım...

benimde küçük wc sorunum var ben küçük wc ördege yapıyorum fakat tekerlekli sandalyede yapamıyorum yere inip yaparım bu konuda yardım ederler mi

arkadaşlar allahım şifasını versin inşallah,bana kızmayın da bu şartlarda çok zorlanırsınz raporlarınız da bu rahatsızlıgınız belirtildimi yoksa atanma durumunda yine rapor al gel diycekler benim görüşüm,acı bi gerçek ki normal bi yürüyen iş gören ama iş gücü yüzde 40,45 kaybı olan birini bile bi işyerinde istemiyorlar işe başlasanız bile orda kesin bi üst makama bildirirler bi sürü sorun çıkar yani allah herkesin hepimizin yardımcısı olsun..

Her akşam yatmadan evvel tuvaletini yapmaya çalış (ya da 2-3 günde bir tuvalete çıkıyorsan, o aralıklarla). Barsak düzenini o şekilde ayarladığında, dışarıda sorun yaşama riskin de azalır. Ayrıca tediklerine-içtiklerine dikkat etmeyi de asla ihmal etmemelisin.

Bir de, su içmeyi ve zamanında TAK y apmayı sakın ama sakın ihmal etme. Aksi halde mesane enfeksiyonu sorunuyla uğraşırsın k, o da iş yaşamını çok çok zorlar.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...İdarecilerimize de insaf versin.Benim de sıkıntım işe gidip gelebilmek.Araç kullanamıyorum ve otobüslere binemiyorum..

valla bu durumu atanırsanız o noktadaki idare ekibine bağlı nasıl olur bilemiyorum

Üst Alt