Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur ve Hizmetlinin hafta sonu çalıştırılması normal mi?

Matrix31

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Geçen hafta ctesi mudur cagirdi bizi neymis masasi taşınıp kurulacakmis geldik 1saat dedik sorun değil pazar günü de haftasonu kursu var diye bütün okul temizlenecek sıra sende dediler 1de gelip 6da çıktım tek başıma 20 sınıf koridorlar ve 6adet wc bu allahtan revamidir okuldan bayilacak halde çıktım. Simdi yarin tekrar çağırıyorlar kpss öncesi temizlik ve etiketlerin yapisitirlmasi ve ztn pazar günü orta öğretim kpss de gorevliyim. Haftasonlari yasal olarak gelme zorunluluğu varmidir neyapabilirz? Yasada haftasonu gelir mecburdur diye birsey varmi anlamadım ya

Maaş aynı herhangi bir mesai yok ki meb te mesai olmadığı söyleniyor sinav icin ztn sinav görevli ucreti alıyoruz ama temizlik icin yada baska isler icin bence yasal olarak gelme zorunluluğu yok

benim bildiğim kamu çalışanları fazla mesai alır..herşey yasaldır
bence bukadar kendini ezdirme gelemem de annem hasta de ne biliyim işim var de
bi zahmet kendi taşısın masasını sen hammalmısın ki..
görev tanımın belli git doktordan rapor al 10 günlük

bencede kardeşim kendini fazla ezdirme yeni başladıysan işe seni kullanmaya çalışıyolar sen ses çıkarmazsan hep aynı devam edecektir haklarını öğren ve kendini ezdirme

Arkadaşlar konuya alakasız ama arkadaş sınav görevinden bahsetti hizmetlilerde sınavlarda ücret karrşılığı görev alabiliyorlar mı ? Ve bu görev nasıl oluyor?

evet kendi görev yaptığın okulda sınav olursa görev alabiliyorsunuz..

Ben meb rehberlik araştırma merkezinde çalışıyorum sınav görevi alamaz mıyım buradaki öğretmenler alıyor ?

Arkadaşlar sinavlarda gorevde mecbur çalışırım ona itirazım yok parasini alıyoruz sonuçta ama haftasonu iskur personeli az diye bütün okulu temizletmek yada masa tasitmak ve herhangi bir izin mesai almadan hak yemektir bence adaylık durumundan dolayı sesimi çıkaramıyorum ne deseler tmm geliriz diyoruz ama git gide sırtımıza biniyorlar. Biyerden sonra rest cekecem bu sefer adaylık uzarsa sıkıntı yani neyapacam bilemedim allah yardımcımız olsun

Kanuni görevleriniz dışında iş yapmanız yasal olmaz. İzinli gününüzde okulda kaza geçirseniz suçlu durumuna düşebilirsiniz. Bir görev verilecekse size resmi görevlendirme yapmaları ve yazı ile tebliğ etmeleri gerekir. Kanun ve yönetmelikler çerçevesinde hareket ederseniz başınız ağrımaz, selametle...

evet memur ve hizmetliler ayda 50 saat mesai yapabilir o da sanırsam ayda 150 tl yapıyor o da okulda etkinlik varsa, yani hafta sonu kursları gibi etkinlik yoksa mesai vermiyorlar

Engellileri hafta sonu getiremezler diye yasada geçiyordu diye biliyorum. Gitmeyin hafta sonu arkadaşlar

Üst Alt