Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memuriyet başlangıcından itibaren geriye dönük vergi indirimi alabilir miyim?

abukperi

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar % 58 raporumla meb e 2010 aralikta atandim nisanda vergi indirimi icin basvurdum % 58 olarak onayi okuluma geldi. Merak ettigim gecmise donuk memuriyet baslangicindan itibaran indirim talep edip toplu odeme alma sansimiz var mi?

Hukuki yoldan hakkınızı ararsanız kazanabilirsiniz, ancak yapacağınız masraf bugüne kadar alacağınız miktarı geçer. :)

Sadece basvuru tarihinden indirimin okuluma ulastigi tarihe kadar mi hak talep edebiliyorum. Cevap icin tesekkur ediyorum. Devlet engelli statusunde istihdam ediyor ustune gelir vergisi kesiyo yanlis olan biseyler var diye dusundum ya lutfen bencilce anlasilmasin sukur bir isimiz var

Vergi indirim belgenizin üzerindeki tarihten itibaren talep edebilirsiniz 'xxx tarihinden itibaren' gibi bir şerh düşülmüştür, ama bundan öncesi için hukuki yola başvurmanız şart... Bu ve buna benzer soruları ilk soran siz değilsiniz muhakkak, kimse yadırgamamalı hakkınızı öğrenmek adına sorular sormanızı... Kurumların ayıbı işleri zora sokmaları, sizin değil...

Üst Alt