GÜNEY_666
sorduğunuz için teşekkür ederim.
öncelikle öğretmen olduğumdan çok mutsuzum (ailem mutsuzluğumu anlayamaz,okumamış insanlar yalnızca cebe giren parayı düşünebilecek durumdalar)
neyse. aklımda bazı şeyler var, şirket kurma gibi bişey.
ama şuan tabi bunlar pek sağlam temele oturmuş değil gibi. o sebepten zaten hemen istifa etmeyi düşünmüyorum tabi. Alternatif yolları düşüneceğim , mesela düz memurluğa geçmek gibi veya başka bişey bilmiyorum.
(ama bildiğim kadarıyla bu tarz bişey için de adaylığımın kalkması gerekli ,adaylık çok olumsuz bişey bu arada ...istatistikçi için görevde yükselme sınavına girecektim ama olmadı aday olmam engel oldu malesef)
...
yani ama tabi memur olmak da üstteki bazı bilgilerden anlaşılabileceği üzere beni çok mutlu etmeyecekti. (Tabi belki düz memurlukta kalmayı tercih edebilirim, gerçi maaşları aşırı düşük ama olsun ...)
öğretmenlikte kalmıyım yeterki..
keşke biraz (düşündüğüm kadar) param olsaydı.
...
her halukarda biraz beklemek faydalı görünüyor.
MODERATÖRÜN DİKKKATİNE !
neden açtığım her başlığı değiştirmeye çalışıyorsunuz? Bundan hiç hoşlanmadığımı ve bu mevcut başlığın da hatalı olduğunu söylemeliyim.
Sınavla değil ben doğrudan atanma şansım var mı yok mu onu merak ediyordum.(yani göreve sınavsız dönme şansım varmı yok mu onu merak ediyorum)
kar&yağmur