Merhaba. Ben 2016'dan beri 657'li memurum. Engelli kadrosundan atandım. Atandığım kurum bir belediye. İki belediyeye tayin için başvuruda bulundum red cevabı geldi. Sonra muvaffakat ile atanmak için sınava girdim ama üst kadrodan alım çok az olduğundan 2. kez atamam da olmadı. Şimdi uzak bir şehirden biriyle evlenme durumum var. Ben hep o şehre yerleşmek istiyordum ayrıca.
Bir seçenek olarak da önümde istifa edip 6 ay sonra yeni sınav sonucuyla üst hizmet sınıfı değilse de memur olarak atanma düşüncesi var. ( Sınavlardan yüksek puanlar alırım; 94, 87 gibi)
Memuriyetten istifa edip yeni sınav sonucuyla atanma nasıl oluyor?
Öte yandan memuriyetten istifa edip sonra geri dönme şartları nelerdir? Yani sınav olmadan dönme hakkı. Bu hak için kaç yıl memurluk yapmış olmak gerekir?
Deneyimi, bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkürler.
Bir seçenek olarak da önümde istifa edip 6 ay sonra yeni sınav sonucuyla üst hizmet sınıfı değilse de memur olarak atanma düşüncesi var. ( Sınavlardan yüksek puanlar alırım; 94, 87 gibi)
Memuriyetten istifa edip yeni sınav sonucuyla atanma nasıl oluyor?
Öte yandan memuriyetten istifa edip sonra geri dönme şartları nelerdir? Yani sınav olmadan dönme hakkı. Bu hak için kaç yıl memurluk yapmış olmak gerekir?
Deneyimi, bilgisi olan yazabilir mi? Teşekkürler.