Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurken EKPSS ile atanan engellinin derece durumu ne olacak?

erdalakbay

Yasaklı Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
3
09/04/2013 te mebe hizmetli olarak atandim 13/3 kademe dereceden suan 12/2 yim
2016 ocakta verolecek olan dereceyle 11/2 olacaktim. Lakin 2015/2 ekpss atamasiyla adalet bakanligina memur olarak atandim ama 3 aylik bi surec varmis muhtemelen subat mart gibi diger tarafa gececegim.
Adalete gecmeden calistigim 3 yil ve verilen 1 derece ne olacak atandigim kadro derecesi 10.

Merhaba. Senin atama kararnamen 10/2 ise sen önlisans mezunusun demektir. Bildiğim kadarı ile şuan calistigin yerden muvafakat alırken kendin için de mutlaka kurumundan onayli hizmet belgesi iste. memur olarak ise başladığında bir dilekçe ile hizmetlerinin birlestirilmesi talep et. Intibakin doğru sekilde yapılacaktır. (Bu yazdiklarim emsalinden dolayı hak kaybın olmadığı varsayılarak faydalanacağım haktır.)

Lise duzeyi atandim kadro derecesi 10 diyor
Lakin onlisans diplomam ise basladiktan 2 ay sonra elime gecdcek onu ayri isleticem.
Ama suanda alacagimiz 1 derece ve calismis oldugum 3 yil ne olacak diye sormustum ama cevabimi yazinizdan aldim zaten cok tesekkur ederim.

Rica ederim. O atamaya esas kadro ise önemli değil. Sen daha avantajlisin. Önce önlisans diplomasını sonra da hizmet birleştirme dilekçeni ver. Sen 1 derece devletten 1 derece önceden artı onlisanstan da bi kac kademe gelse allah bereket versin.hadi hayırlı olsun seni daha once okumuştum azimli adammışsın helal olsun

Tesekkur ederim ustad. Allah razi olsun.
Once onlisansi vermenin bi amaci varmi onlisanstan once hizmet birlestirmesi yapsam olmazmi. Onlisans icin bi ders kaldi onuda goreve basladiktan 2-3 ay sonra ancak alirim.

Sen bilirsin.intibakı yapacak adam uzmansa sıkıntı olmaz Ama işi bilmiyorlarsa hak kaybın olur bilgin olsun. Sana kolay gelsin

Anladim tesekkur ederim acelesi yok o halde beklesin once onlisans isletirim sonra hizmet belgemle dilekce veririm. Yardimin icin tesekkurler.

slm arkadaşlar yeni atanan ortaokul hizmetlinin derecesi ne olur bilginiz varmı,yada yeni atanan hizmetli nekadar maaş alır

657 sayılı devlet memurları kanunu na bakıver şimdi kitap isyerinde

14/2
2069 tl ocak 2016 maasi
Bekar cocuksuz vergi indirimsiz.
Evliysen coluk cocuk varsa vergi indirimi varsa yukselir.

14/2 dan başlar sanırsam 5/3 kadar düşer. Ama 3 lük kadroya inemez bu nedemektir. Mesela Hususi pasaport alamayacagi veya torba kadro alamayacağı ya da ek gösterge ile maaşını cogaltimiyacak demektir. Arkadaşlar mutlaka okuyun memur oldum yeter derseniz kendinizi kandirirsiniz.

cevap içi teşekkürler,vergi indirimi ve 2 tane çocuk var.

Es calisiyormu cocuklar kac yasinda vergi indirimi kacinci derece soyle hesaplayiveriyim.

2354.99 ocak 2016 maasiniz yenge calismiyorsa.
Ayrica disardan okuyalabildiginiz kadar okuyun diplomayi alin teslim edin kurumunuza dilekceyle. Ve atandiginiz yer mebse atandiginiz ile gitmeden ikamet ettiginiz yerde baslayabilirsiniz gule gule harcayin.

hanım çalışmıyo,bu arada liseyi okuyorum açıktan 100 kredim var 92 krediye ihtiyacım var ama bir türlü olmuyor,yapabileceğim bişiler varsa yönlendirirsen sevinirim,ilg, ve alakan için teşekkür ederim erdal kardeş

Rica ederim abi. Ben liseyide uniyide aciktan okudum okuyorum.
Ben devamli ortak dersleri secerdim zorunlulari yani kalanlar yerine secmeli dersleri secerdim zaten zorunlulardan 3 sefer ust uste girip o dersi gecemezsen o dersten muaf olursun. Eski cikmis sorulara bakip gir sinava ders calismak kar etmez bu yastan sonra ben sadece eski sinav sorularina bakarak girdim. Bitti. Kurayla atandiniz sanirim sansiniz var daimi olsun.

hayatta bi kere şans güldü o da kura bize çıktı şans :)söylediklerini dikkate alıcam , hepimizin yolu açık olsun allah gönlümüze göre versin.ha bu arada iş kazasından dolayı sürekli işgörememezlik alıyorum bu gün sgk ya gittim soruyu sordum ve 3 katı alt üst ettim memura soruyu sordum kesilirmi diye biraz durakladı kesilmez dedi ve arkadaşlara sorayım dedi onlar da kesilmez dedi ama beni pek tatmin etmedi verdiği cevap.

Hayir kesilmez abi hic bi sartta verdigim rakamin uzerine surekli is gormezlik maasinida ekle. Mudure yetisti maasin genel mudurdur zaten hizmetli. :)

Mebteysen il disina gitme bulundugun ilceye iste boyle bi hakkin var.

kardeş güleceğim yoktu beni güldürdün allahta seni güldürsün,hayırlı geceler kendine iyi bak

Tam gulecegin zaman abi yakisir. Allah cumlemizi guldursun. Hayirli geceler sende kendine iyi bak.

Üst Alt