Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurken EKPSS ile tekrar atananın daha önceki özlük hakları ne olur?

ebumustafa

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Şuanda 1. derecenin 1. kademesinde bilgisayar işletmeni olarak görev yapmaktayım imam ögretmen yada laborant olarak ekpss ile atansam geçmiş yıllarda memuriyette kazandıgım her türlü hak korunarakmı işe başlarım yani atanırım herhangi bir kaybım söz konusu olurmu seçtigim branşlar evet 3 okuluda bitirdim kimisi bune diyebilirde

https://www.engelliler.biz/forum/ku...e-7-derece-th-kadroyu-tercih-edebilir-mi.html

merhabalar..
ben de bir kurumda VHKİ olarak görev yapıyorum. 3/1 derecedeyim. normal statüde memurum. gih sınıfındayım..
ben de EKPSS 7/1. derecedeki TH kadrosunu yazacaktıım.
kurumumum olmaz dedi.
çünkü 657 sayılı kanunun 74. 76. maddelerine göre 3 dereceden fazla yerlere nakil olunamıyor. EKPSS de bir nevi nakil işlemi olduğu için aynı kanunun hükmü geçerli..

Jozefim
Şaka mı bu ? Hizmetli isen hizmetli kadrosuna, Memur isen de Memur kadrosuna tekrar atanamazsın diye biliyorum Hizmetli yada Memur bir üst ünvan Teknik Kadroya tekrar sınava girerek yerleşmesi halinde atanmalı
Sizin kurumunuz hangi kurum?

Üst Alt