Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurlar için sonradan verilen özürlü raporuyla ilgili sıkıntı..?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
%40 sol ayak özürüm var 2003 te ilk defa öğretmen olarak göreve başlarken aldığım sakat raporunda heyette ortopedi olmadığı için sağlam raporu aldım ve göreve başladım 6 ay sonra yeniden hastaneden heyet raporu aldım ve dosyama işlettirdim ve üçüncü dereceden vergi indiriminden yararlanmaya başladım

ilsiste sakatlık gurubu kısmında özür işlenmemiş olduğu için milli eğitim müdürlüğüne dilekçeyle başvurdum bana bu konuda daha önceden yanlış yapıldığını normalde sakat raporuyla başlamam gerektiğini söyledi sağlam raporuyla başladığım için yanlış beyanda bulunmaktan başımın sıkıntıya gireceğini söylediler görevden alınma durumu bile olabileceği söylendi benim dilekçemin önce bakanlığa gideceğini söyledi ordan gelecek olan cevaba göre işlem yapabileceklerini söylediler bakanlıktan nasıl bi cvp gelir durumum ne olur bilgisi olan varmı cvp yazarsanız sevinirim

Hiç kimse sakat olduğunu beyan etmek zorunda değil. Aksi yönde bir dayatma yapan amir ayrımcılık suçu işler ve hakkında hapis cezası talebiyle dava açılır!

sakatlığımın ilsise işlenmesini ben istedim ama amirim göreve sağlam raporuyla başladığım için yanlış beyanda bulunduğumu zamanında bunu yapmam gerektiğini söyledi

Hayır asla böyle bir bildirimde bulunmak zorunda değilsin. Bulaşıcı hastalık vb. bir durum olsaydı, ya da görevini yapmaya mani bir sakatlığın olsaydı, o zaman bildirmen gerekirdi. Amirin aksini iddia ediyorsa, dayandığı yasayı/yönetmeliği paylaşıversin lütfen!

Üst Alt