Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurlara uygulanan banka promosyonu..?

yigit67

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Mayısta işe başladım meb e bizden önce diğer çalışanlara maaş promosyonlarını peşin vermişler bizim alabilmemiz için ne yapmamız lazım?

sen senden once dagıtıldıgı ıcın işe basladıktan sonraki kalan ayların parasını alabilirsin mesela 2 yıllık sozlesme yapıldı ocak ayında sen nisanda işe basladın sen ocakta alınan parayı değil 3 ay eksik alırsın umarım anladın kardeşim bunu yapmak ıcınde ust yazı yazıcaksın mutemetlikte hesabına yatırıcak o senın hakkın vermıyoruz olmuyor derlerse inanma hakkını ara

Ben de mayısta tkhk'da başladım dilekçe vermedim maaş hesabıma promosyon diye yatırdılar.

bize kimse bişey demiyo kendi işini kendin gör düzeni var

sen benım dedıgım gibi yap sorun olmaz o senin hakkın bir sürü emsal var bununla ilgili genelgeside var açıkça yazıyor promosyon dagıtımından sonra gelen personel kalan ayların parasını alır diye

23 Temmuz 2011
Sağlık Bakanlığından, sonradan gelene banka promosyonu genelgesiBilindiği üzere, banka promosyonlarının nasıl dağıtılacağına ilişkin olarak yayımlanmış bir Başbakanlık Genelgesi bulunmaktadır. Ancak söz konusu bu genelgede, bankayla anlaşma yapıldıktan sonra gerek ilk defa gerekse de naklen gelen personele promosyon verilip verilmeyeceği konusunda bir düzenleme bulunmamaktadır. Bu husus her kurumda dava konusu olmaktadır. Sağlık Bakanlığı yayımladığı yeni genelgede, bu durumlar için sözleşmeye hüküm konulmasını istedi.

01 Nisan 2008
Promosyonlarla İlgili Önemli Bir KararBir çok kamu kurumunun hali hazırdaki uygulamasına göre, bankalarla sözleşme imzalanan dönemde, kurumda bulunmayan memurlara banka promosyonu verilmemektedir. Bu uygulama en çok naklen gelen, aylıksız izin veya askerlik sonrası göreve başlayan memurları etkilemektedir. 30 Haziran 2007 tarihinde yaptığımız bir değerlendirmede bu durumda olanların dava açması halinde davayı kazanabileceklerini belirtmiştik. Adana 1. İdare Mahkemesi bu yönde karar vermiştir.

Sonradan atanan memur promosyon alabilecek (Mahkeme Kararı) - Memurlar.Net burayı okursan sana cok yardımcı olur yiğit

Üst Alt