Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurlara yapılacak olan rotasyondan engelli memurlar da etkilenecek mi?

Bu konuda ayrıcalık tanınacaktır diye düşünüyorum.Sıkıntıya gerek yok

memur yer değiştirme

Arkadaşlar. Gündemde olan TBMM'ye sevkedilen 657'ye tabi devlet memurlarının 3 yılda 1 yerdeğiştirmelerini zorunlu kılan kanun değişikliğinde engelli memurların muaf tutulması için gerekli değişikliğin yapılması hususunda ulaşabildiğimiz bütün milletvekillerine ve bakanlıklara email veya telefon ile talepte bulunalım. Konu bizler açısından önemli. Bu konuda sizin fikriniz nedir?

rotasyon olacağını zannetmiyorum.yer değiştirtmenin devlete maliyeti yüksek olur.

Peki sn.turkuaz06 laf olsun diyemi bakanlar konuşuyor?

Ben de engelli memurlara rotasyon uygulanacağını düşünmüyorum.

1500 TL maaş verdigin memuru memleketinden gönderirsen adam memleketine dönüp 1000 liraya ayakcılık yapar daha iyi. Bu memurların eşleri özelde calişiyo onlar nasil gidicek. eşleri esnaf olanlar napcak? sonra bu memurların hepsine yolluk verilcek ohooo laftan öteye gitmez bu mevzu.

ne tbmm'ye sevk edilmesi ya.daha bugün bakan sadece görüş alışverişi yapıyoruz.hiç birşey kesin değil dedi.siz tbmm'ye sevk etmişsiniz bile.:)

3 nisanda ato salonunda başbakanın da katılacağı kamuda engelli istihdamı konulu program varmış.oraya giderek bu konuda engellilere istisnai bir durumun sağlanmasını isteyebiliriz.

rotasyon filan yok arkadaşlar sadece tasarı öncesi kamuoyu yoklama çalışması.. olmaz diye bişide yok ama hele hele 3 yıl gibi komik bir süre için sanırım yer değiştirmeyen memur kalmaz ülkede her memura 2 bin tl yolluk verse hazine iflas eder herhalde.. :)

bırakın bu ayakları öyle bir şeyin olması mümkün değil. Bu uygulama devleti batırır ancak. kime ne faydası olacak ki. Doğuya memur istihdamı sağlansa daha iyi.

Üst Alt