Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurlarda cihaz ödemeleri..?

MZÇAĞLAYAN

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
çalışan devlet memurları yani 657 ye tabii memurlara cihaz alımında devlet yardımı ne kadar oluyor

bütün sağlık kurumlarına mensup vatandaşlar ek5-c tebliğine göre ödeme yapılmaktadıır.

çalışan devlet memurları yani 657 ye tabii memurlara işitme cihazı alımında devlet yardımı ne kadar oluyor

evet kdv den muaf tutuluyor.

illerde

her ildeki maliyeler farklı uygulama yapıyormu.

araba alırken ben karşılaştım. heyet raporunda % lik isteyende vardı istemeyende. ama kdv bilmiyorum

valla bende iskalya destekli uzun yürüme cihazı kullanıyorum eskiden hepsini ödeyen devlet artık sadece 600 Tl sini ödüyor bu arada bahsi geçen cihaz 1.500 TL nolcak bu işin sonu bilmiyorum .............

dava açılacak emsal kararlar gösterilecek. dava geçte olsa sonuçlandığında kalan ücret size iade edilecek:)

Mehmet kardeş iskial destekli uzun yürüme cihazı konusu şu an gerçekten bir facia 668.22 tl bedeli var eğerki çalışıyorsanız % 20 katılım payını eksiltin size ödenecek rakam 534.58 tl emekli iseniz % 10 katılım payı düşüldüğünde 601.40 tl bu rakam karşılığında cihaz yapılsa bile sizce kaç gün iş görür? Bu durumda ne yapılabilir herkezin muhakkak ayrı görüşü olmalı benim düşüncem adında sakat,engelli,özürlü kelimeler içeren dernekler ,federasyonlar, vakıflar ve bizleri ilgilendiren benzer kuruluşları doğru ve teknik şekilde bilgilendirerek ses getirebilecek Ankaraya sıkıntımızı hissettirecek bir toplu hareket(becerilebilirse siyasi olmayacak bir eylem ) yapılmalı bireysel şikayet ve istekler etkisiz oluyor.

Üst Alt