Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurluğa atandığınızda yol parası aldınız mı?

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 2017 ocakta ekpss ile ankaraya ilk defa memur olarak atandım.
Bana yol parası adı altında herhangi bir ödeme yapılmadı. Ama 2018 atanan bir arkadaş 1700 almış bana öyle dedi. Bu yol yardımı varmıdır varsa nerden alacağım yardımcı olurmusunuz.

Son düzenleme:
yolluk anında verilmiyor. kendi imkanlarınızla gidiyorsunuz. sonra oranın memurundan yolluk talep ediyorsunuz ben yolluk almadım diyorsunuz. 3-5 ay içinde yolluğunuz ödenir tahmini.

Ben ekpss ile ilk defa memur olarak atandım 2017 de . Atandığım yer yaşadığım ilden farklı bir ildi. Ginede alabilirmiyim. Birde Siz aldınızmı kardeş. Ayriyetten ben işe başlayalı 3 seneyi geçti

ilk atama da yolluk olmaz mevzuatta yok. ayrıca kimin nereye nerde otururken atandığı belli değil . neye göre yolluk verileceği belirsiz.
@mehmet_ea o 1700 aldım diyen arkadaşın yolluk dediği önceki ayın peşin maaşıdır yolluk sanmıştır :D yolluk ödenmesi için sisteme önceki çalıştığı kurum ile şimdiki kurum arasındaki yol mesafesi girilerek hesaplama yapılır. önceden çalışılan yer olmadığı için hesaplama yapılması mümkün değil

Keşke biz de atansak da tek derdimiz bu olsa😃

Yolluk alamazsin yolluk kalktı ilk atamada
Tayinin çıkarsa yolluk alırsın ilk atamada alamazsın

Üst Alt