Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurluğa atandıktan sonra güncel rapor talep ediliyor mu?

Konular
29
Reaksiyonlar
0
Merhaba
engelli memur kadrolarına başvuru yapıldığında eski raporla sınava giriliyor ancak kazandığında yeni rapor istendiğini duydum.
Hatta Jand.Genelkurmay Komutanlığı bir arkadaşımızı ilk sıradan atanmasına
rağmen Hepatit B diye atamasını gerçekleştirmemiş
Güncel rapor devlet tarafından isteniyor mu?
2010 kpssyi kazanmak için harıl harıl çalışıyorum olursa normal kadrodan girerim diyorum mümkün olursa (ellerim falan sağlam yürürken hafif sekmem var sanırım sorun olmaz.)
kesin bir bilgisi olan var mı

Sınava girmeden önce başvuru sırasında yeni yönetmeliğe göre son 6 ay içinde alınmış rapor isteniyor, sınavı kazanıp memur olarak atandıktan sonra yeni rapor istemeleri söz konusu değil.

Söz konusu askeri kurumralrda devlet memurluğu ise memuriyeti kazanmanız halında sizi askeri hastaneye sevk ederek memur olur/olamaz raporu almanız isteniyor. Diğer kurum politikalarını bilmiyorum.

gümrük memurluğu
nufus
belediye ve il özel idarelerini tercih edicem
bilgisi olan paylaşsın

Güncel tarihli bir rapor varsa, başvuru esnasında o raporu kabul ederler. Ama 2006 Temmuzu öncesine aitse rapor, o zaman kesin yeni rapor istenir.

bülent abi yine karıştı.
bu sene bende kpss ye girdim kazandım diyelim. ama elimde 03-12-2005 tarihinde ki rapor var. bu rapor ile başvuru yapamıcak mıyım..

celik;2006 öncesi kabul görmüyormuş rapor oranları düştüğü için devletin işine geliyor.engelli sayısı düşmüş oluyor doğal olarak...

08.02.2008 sürekli rapor bende bi sıkıntı olurmu oturan boğa vergi indirimimde bu rapor üstünden değerlendirildi?

Kurumlar yeni tarihli rapor ister diye düşünüyorum...

bu durumda benim 2005 tarihinde aldığım %40 lık rapor geçmez.
bana iki kate vermişlerdi. bir tanesi vergi dairesine gitti, diğeri de ilk iş yerimde kalması gerektiği için eski iş yerimde insan kaynakları bölümünde kaldı. hatta bülent abi sana danışarak eski işyerimden raporları aldım. notere götürüp aslı gibidir yaptırdım. bu durumda noter işi de boşuna gitti öyle mi?

Bence o kadar kesin değil. Şans yaver giderse o raporla sınava girmiş olmak ve defeterdarlıktan sakatlık indirimi hak etmiş olmak atama için yeterli sayılabilir.

bülent abi roporlarımı değerken
engelli raporumu ve vergi indirim raporumdan bahsediyorum.
benim hatırladığım, sen bana "vergi indirim hakkını aldıysan sorun yok" demiştin.

Üst Alt