Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurluğu bıraksam daha kolay bir iş bulabilir miyim?

volkano39

Üye
Konular
167
Reaksiyonlar
10
ben psikoz hastasıyım sesler duyuyorum. olmayan sesler. bu da beni çok rahatsız ediyor.bir işim var memurum . çok kolay bir işim var. ama yine de bırakmak istiyorum. bıraksam nasıl olur daha kolay bir iş bulabilir miyim bıraksam bana deli derler mi hastalığım artar mı

Aman Volkan, özel sektörde iş bulman çok zor olur ve oradaki stresle baş edebilmen de imkansızdır. Eğer bugünlerde çalışmanın sağlığınız zora soktouğunu düşünüyorsan, uzun süreli rapor alıp bir süre dinlenmeni öneririim.

Merhaba geçmiş olsun..
Valla milleti bilemem ama ben deli demek değil de sinirlenirim :) bir arkadaşım daha var ayrılmak istediğini söyleyen.. Buraya da üye..
Neden çıkmak istiyorsun ? Kazanmışsın memurluğu bir gelirin var işin de rahatmış, madem tekrar iş bulabilir miyim diye soruyorsun niye çıkıp rahatlığı bırakıpta tekrar iş arayacaksın ?
Bunları boşver hepsi benim düşüncem ..
Diyelim ki işten ayrıldın hastalığın neden artsın ki ? onu anlamadım.. Sana da kimse deli demez tabi ki yargılarlar ama niye deli desinler ?
Çalışmak sonuçta size uymamış olabilir ağır gelmiş olabilir yapamıyor olabilirsiniz
Herkes bir işe başladığında ömrünün sonuna kadar devam ettirmiyor..
Ama bence çok iyi düşünüp karar verin.. Eksileri artıları iyi değerlendirin..
Başarılar.
Darısı da benim başıma (memurluk için)

Üst Alt