Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurluğu dondurursam engelli maaşı ya da işsizlik maaşı alabilir miyim?

Konular
63
Reaksiyonlar
0
Iyi akşamlar arkadaşlar özel bi sebepten dolayı memuriyetimi dondurmam gerekiyor ama geçim derdi de malum...ondurunca engelli maaşı yada işsizlik maaşı alabilirmiyim bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim

ka_rakartal
sgk kaydınız sonlanmadan 2022 aylığı başvurunuz bile alınmaz. 2022 aylığını alabilmeniz için, %40 ve üstü raporunuzun olması, sgk'lı olmamanız, hane gelirinizin uygun olması gerekiyor. SGK kaydı yoksa, hanede kişi başına düşen aylık gelir 483,63 TL altındaysa 2022 aylığı baglanır. aksi durumda mümkün değil.

işsizlik maaşı alıp alamayacağınızı bilmiyorum.

ka_rakartal
o konuda da hiçbir fikrim yok.
ben 2022 aylığı açısından bildiklerimi paylaştım. şartlarını söyledim.
memurluk dondurma hakkında bilgim olmadığından sadece 2022 aylığı ile ilgili bilgileri verdim.

diğer konuyu bilenler cevaplasın:)

ka_rakartal

Göreve başlamışsanız dondurmak gibi bir hakkınız yok. Kaç yıllık memursunuz? Dondurma gerekçeniz nedir?

Hayır, işsizlik geliri de alamazsınız (çünkü isteğiniz dışında işten çıkartılmaktan bahsetmiyoruz)

Üst Alt