Merhabalar arkadaşlar, aslında ben yeni engelli olmuş bir bireyim, ilk ameliyatımı 2012'de olmuştum ama her şey yolunda gitmişti. Aort kapakçığım değişmişti, 2015'te ise mitral kapak ameliyatı olmama karar verildi fakat bu sefer işler pek düşündüğüm gibi olmadı. Ameliyat başarılı geçti ama nedendir bilinmez vücudumda ödem oluşmaya, vücut su tutmaya başladı. Yaklaşık 8 ay hastaneden çıkmadan tedavi oldum, her şey yeni yeni yoluna giriyor büyük sıkıntılar içinden kendimi çıkardım ve yön çizmeye karar verdim. Henüz engelli olmadan önce 2014 önlisans sınavına girip 83 almıştım fakat istediğim gibi bir sonuç alamadım ve atanamadım. Şu anda özel bir lojistik şirketinde yaşıyor ve memnun olsam da, özel sektör daima özel sektördür. Ben %80 engelim ile E-KPSS'ye girsem şansım ne olur? Dersane, test tekrar uğraşabileceğim mevzular olmasa da evde belki tekrar ve soru çözümü ile altından kalkabilir miyim? Alımlar ne yoğunlukta oluyor? Olaylara realist bakma taraftarıyım ama pes edecek biri de değilim. Yalnız her yıl %2 alım oluyorsa önlisans gibi çekeceğimiz var.