Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Memurluk sınavını kazanan kişiler hemen atanıyor mu?
Bende aynı sizin gibi engelli işçi statüsünde çalışıyorken memurluğu kazandım ve işçilikten istifa edip memuriyete başladım... Ancak ben istifa dilekçemi verdikten sonra işçi olduğum kurumda 3 hafta daha çalışmak zorunda kaldım... İşçi olduğun kuruma bunu sormanda fayda var istifadan sonra ne kadar çalışman gerektiğini öğren... Yoksa tazminat ödemek zorunda kalırsın... Bazı kurumlar bunu uygulamıyor... Benim kurum uyguluyordu bu nedenle memur tebligatımı geçiktirdim...
hımm diyelimki şimdi kazandımm istifa dilekçemi verdim 3hafta sonra ayrılabiliyorum işten ya şimdide kuruma sorsak diyecekleri ilk laf hayırıdr burdan ayrılıyonmu önce bi sınavı kazanlaımda sonra soralımm
burak evet sınavı kazan sonra ayrılman daha mantıklı belge hazırlama süreci filan var,ihbar süresi içinde yasal hakkın olan hergün 2 saat iş arama süresi olduğundan dolayı o zaman diliminde belgeleirini hazırlarsın.
temsanı biliyorum kardeş, diyarbakırda bir fabrikasıda vardı galiba. ben eüaş ta çalışıyorum ikrimiyeyle beraber 1700 ortalamaya geliyor bizim maaşlar.