Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurluk sınavını kazanan kişiler hemen atanıyor mu?

burak_br

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
1
slm arkdaşlarrengelli işçi statüsünden çalışıyorum kamuda istifa edip memurlugu kazndımda geçiş hmen mümkün oluyormu

Bende aynı sizin gibi engelli işçi statüsünde çalışıyorken memurluğu kazandım ve işçilikten istifa edip memuriyete başladım... Ancak ben istifa dilekçemi verdikten sonra işçi olduğum kurumda 3 hafta daha çalışmak zorunda kaldım... İşçi olduğun kuruma bunu sormanda fayda var istifadan sonra ne kadar çalışman gerektiğini öğren... Yoksa tazminat ödemek zorunda kalırsın... Bazı kurumlar bunu uygulamıyor... Benim kurum uyguluyordu bu nedenle memur tebligatımı geçiktirdim...

hımm diyelimki şimdi kazandımm istifa dilekçemi verdim 3hafta sonra ayrılabiliyorum işten ya şimdide kuruma sorsak diyecekleri ilk laf hayırıdr burdan ayrılıyonmu önce bi sınavı kazanlaımda sonra soralımm

burak evet sınavı kazan sonra ayrılman daha mantıklı belge hazırlama süreci filan var,ihbar süresi içinde yasal hakkın olan hergün 2 saat iş arama süresi olduğundan dolayı o zaman diliminde belgeleirini hazırlarsın.

İşçiyim. Memurluk sınavına girip işten ayırlırsam haklarım ne olur?

arkadaşlar kamuda işçi statüüsnde çalışıyorum 29 nisandaki sınavı kazanıp memuriyete geçmek isitiyom diger kuruma isitifamı hemen verip ayrılabiliyormuyum ve tazminat falan ödiyormuyumm

kardeş kamuda işçilik mi daha iyi yoksa memurluk mu? işçilikler memurluk arasında maaş farkı yok mu?

kardeşim bneim çalıştım kurumda işçi maaşları çok düşük sveiyedeee nerdeyse asgari ücretle aynı maaşı alıyozz

kardeşim ikramiyelerinle birlikte aylık ortalama ne kadar alıyorsun. bende kamu işçisiyim bende memurluga geçip geçmemekte kararsızım?

ben enrji bakanlıgına baglı temsan adlı bir genl müdürlükte işçiyim ikrmaiyelere beraber 1100 faln civarında 3ay oldu başlayalı sen nasıll

temsanı biliyorum kardeş, diyarbakırda bir fabrikasıda vardı galiba. ben eüaş ta çalışıyorum ikrimiyeyle beraber 1700 ortalamaya geliyor bizim maaşlar.

kaç yıldır ordasınn bence yerinden kıpırdama ne iş yapıyonn görev olarakk

büro memuruyum. bilgisayaracıyım. lojman imkanımızda var..

Üst Alt