Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurluktaki ilk atamada çift maaş alınmıyor mu?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
arkadaslar agustos 2009 ıse baslama gunum memur olarak atandım. ama ilk ay cıft maas olması gerekıyormus, benım maas eylulun 15 ınde tek maas yattı.
boyle olması dogru mu
bır de yenı baslayan memur ne kadarla baslıyor bılen var mı

Memurlar maaşlarını peşin alırlar.Maaşınızı tam olarak almışsanız yanlışlık yok.

maas

agustos da gırdım eylul de aldım ama ılk ay cıft almam gerekıyormus ama almadım

bencede Çift alamassınız memur olarak başladıgınızdan emin misiniz,?? memur başlar başlamaz alır parasını ama işçi çalısır alır.. bi yanlıslık yok demi ,?

evet memur olarak herkes basladıgı gun alıyo emeklı olurken alınmıyormus cıkarken yenı baslayanın maas ne kadar

bir soru da ben soruyum. bütün memurların maaşı aynı mı? aynı ise en kadar.
işçi mi çok alır
memur mu çok alır

kim çok alırsa neden..

İşçi Çok alır Tabikide :D yevmiye usuludür İşçide ondan dolayı. Memur 1100 alırken İşçi 1250 falan alır.

peki memurdan işçiye yada işçi den memura atanabiliyor musunuz...

Doğrudan Atama olmaz da. İşcisin veya memursun kpss ye girdin. Kurumlarda sınav açtı veya osym atama yaptı o zaman basvurabilirsin.. direk atama olmas yani..

teşekkürler sagopa66 arkadaş...

Malkoçoğlu22;

Çift maaş alma gibi bir durum söz konusu değildir. Fakat size Kıstal Yevmiye tahakkuk etmesi gerekir, Ağustosta işe başladım demişsin, Ağustosun kaçına işe başladıysan o gün itibari ile bir sonraki ayın 15'ine kadar olan gün sayısı Kıstal Yevmiye olarak adına tahkkuk ettirilir. Yani ilk ay çift maaş değil tam maaşını artı çalıştın gün sayısını alırsın ondan sonraki aylarda normal devam eder.

atama

baycın agustos un 15 ı ıse baslama tarıhım ben eylulun 15 ,inde tek maas aldım senın dedıgın yevmıye nasıl ben sımdı o cıft yok mu

Bence burdaki kimse sağlıklı birsey söyleyemez her kurumda Tahakkuk vardır. Git oraya sor.. Buraya yazman birşey ifade etmez..

Bence burdaki kimse sağlıklı birsey söyleyemez her kurumda Tahakkuk vardır. Git oraya sor.. Buraya yazman birşey ifade etmez..

burdakılerde bılgı yok zatenc herkes kafasına gore sıkıyo

varya bazen insanı çileden çıkartıyorsunuz. Insanın yardım etme hevesini kırıyorsunuz. Madem burdakilerin bişey bildiğine inan mıyosun ne diye başlık açıp soruyosun ? Acaba bişey bilmeyen burdakiler mi yoksa bu başlığı açanmı ?
bi haltı bilmesek yazmayız heralde sana insan gibi tarif ettik işlemin nasıl olduğunu. Malkoçoğlu sen çalıştığın kurumu söyle ben ordakilere telefon açar anlatırım o kıstal yevmiyenin nasıl hesaplandığını şimdi sana anlatsam senin kafan basmaz.

ağustos 15'te işe başladım eylül 15'te maaş aldım diyosun ne kadar maaş aldın peki ?

not : Kendini bilmiş sananlar için ; kamu kurumunda memur olarak çalışıyorum muhasebe işlerinin nasıl işlediğini de çok iyi biliyorum . . Birine yada birilerine ithafta bulunurken iyice bi düşünün

memurlar peşin alır yai 15 ocakta alınacak maaş 15 ocak ile 14 şubat arası olan günler içindir.

diyelimki biriniz 20 sin de göreve başladınız alacağınız maaş 20 si ile diğer ayın 14 düne kadar hesaplanır 24 günlük kıst maaş alırsınız ve size ödenir. ayın 15 geldiğinde ise tam maaş alısınız.

burdakılerde bılgı yok zatenc herkes kafasına gore sıkıyo
İnsanları suçlamadan önce lütfen yazdıklarını biraz araştırın.Bilgilerini ölçün ve daha sonra karar verin.Bu sitede Meseleklerini bildiğimiz Avukatlar,Mühendisler,Muhasebeciler,Psikologlar,kamuda çalışıpta maaş ve ödemelerle ilgili konularda bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var.Bu konuda nice insana yol göstermişlerdir.Bundan dolayı kelimeleri titizlikle seçelim.

Üst Alt