Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurluktan hizmetli kadrosuna geçilir mi?

Karagülle

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bilgisayar işletmeniyim hizmetli kadrosuna gecebilirmiyim

deyişme varsa deyışelım kardeş iymisin bız memur olmaya çalışıyoruz sorunun nedır

benim bildigim alt kadroya geçebilirsin.geçemezsen tekrar ekpss gir ozaman farklı branş yaz

Karagülle,
Arkadaşm insanlar YHS kadrosundan nasıl kurtulurum derdin sen alt kadroya geçmek istiyorsun. Sıkıntı nedir.

Aklıma gelen tek şey arkadaş baktı ki hizmetli arkadaş çay yapıp yerleri paspaslayıp çöpü döküyor Karagülle arkadaşımızdan 200 tl eksik alıyor ama üstüne basa basa söylüyorum KAFASI RAHAT !!!

saçmalamayın ben hizmetliyim sırf kadro değişikliği için sınava giriorum fazla maaş göz çıkarmaz

X_MAN sana sonuna kadar katılıyorum ben dört müdür yardımcısının etrafında akşama kadar dönüyorum,hizmetli arkadaşsa sadece akşam oldumu 1 saat sınıf temizliyor kafası o kadar rahat ki anlatamam.

Git müdürüne deki hizmetli işi yapmak istiyorum seve seve sana bunu yaptırır maaşında aynı olur temizlik işi yaparsın

suat kardeş mudure desede arkadaş mudur ona o işi yaptırmaz o sorumlulugu almaz yarın bır kaza geçirse memura bunu nıye yaptırıyon derler ,ancak bır suç işlerse cıddı duzeyde yada mudur elverişsiz dir derse gerı hızmete hızmetlı şeklınde verılebılır buda çok ıstısn a bır durum başkada bır yolu yoksanırssam

pasini

Doğru diyorsunda ama bazen maddeler geride kalır imkanlar böyle denilip geçilir. Şimdi arkadaş milli piyango tutturmuş ne yapacağını bilmiyor aldığı bütün ikramiyeyi iddaaya yatırmak istiyor bu konuda banko maçlar istiyor. Ne denilebilir alt kadroya inmek istiyor işinden rahatsızsan yer değiştir tayin al !

valla kardeşler ben bu olayı çok yaşadım suat kardeşte demişki tayin al yer değiştir. Ben saglık bakanlıgında taşra da görev yapıyorum 6 yıl oldu. İl içi tayin istedim olmaz dediler ama meb de böle değil sağolsunlar engelli kardeşim işine kolay yollarla gitsin diye evinin yakınına en uygun yere atama yapıyorlar.Ama Sağlık bakanlığında öyle bir şey yok. Tek söyledikleri sen ENGELİNLE atanmışsın bunu mazaret gösterip tayin olamazsın...

mebde bır defaya mahsus evının yakınına atanırsın dogru ama mebde öyle bır kurumkı hızmetlı dedınmı oranın eşeyıdır afedersınız ınsan yerıne koyulmassın özel tüzel her işe çagırırlar kanun yok nızam yok hızmetlı için istedıyın gıbı kullan derler bunca şikayet bu yuzden mebde müdür demek padişah demektır ,saglık bakanlıgında böyle deyıl arkadaşlar...

Ben bu yazının doğruluk payı olduğuna inanmıyorum, özellikle yazılmış bir yazı gibi görünüyor, GİH olupta iş yükünü kaldıramayan şahıs YHS sınıfında iş yükünü kaldıracak, arkadaş bir okula günde kaç tane resmi yazışma geliyor

Üst Alt