Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurluktan öğretmenliğe geçeceğim. Benzer deneyimi olan var mı?

Getiren

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba ben halihazırda mebde memurum öğretmenlik atamasına başvurucam ama kendi şehrime dönebilcekmiyim eğer başka şehre atanırsam şüphelerim var ,daha önce atanmış olan biri bu süreci anlatabilirmi ? Teşekkürler.

Ben işkurda çalışırken öğretmenliğe geçtim ikiside aynı şehirdeydi puanım yüksekti o zaman göre sıkıntı yaşamadım memuriyette asaletim kalkmıştı ama mebde tekrar aynı süreci yaşadım öğretmenlikte de asaletim kaldırıldı sonra 2,5 yıl oldu hakkınızda hayırlısı olsun

denizin kızı

Hocam merhaba, ben de iskur da çalışıyorum. Sizin meb 'e atanma surecinde muvafakat belgesi alma sureci nasil oldu. Atandıktan sonramı istediniz, kaç gün sürdü muvafakatın elinize ulaşması hatırlıyo musunuz

Getiren

bence geçmeyin...öğretmenlik çok kötü bir meslektir!..önermiyorum

Hakkı Gürsöz

Hocam atandıktan sonra istendi o bana da dilekçe yazdırmışlardı ama kurum arası yazışma da yapılmıştı ilk olarak hangisine cevap yazıldı bilemiyorum ama 23 aralıkta atandım sonra 2 hafta izin kullandım muvaffakataım gelip ilişiğimin kesilmesi içim maaşım beklendi 15 ocakta işkurdan çıkışım oldu 18 ocakta mebe giriş yaptım

Getiren

Merhaba hocam meb çalışmayı dusunuyorum özelden size ulaşamadım fikir almak istiyorum dönüş yapar mısınız lütfen ����

Üst Alt