Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Memurluktan öğretmenliğe geçeceğim. Benzer deneyimi olan var mı?
merhaba ben halihazırda mebde memurum öğretmenlik atamasına başvurucam ama kendi şehrime dönebilcekmiyim eğer başka şehre atanırsam şüphelerim var ,daha önce atanmış olan biri bu süreci anlatabilirmi ? Teşekkürler.
Ben işkurda çalışırken öğretmenliğe geçtim ikiside aynı şehirdeydi puanım yüksekti o zaman göre sıkıntı yaşamadım memuriyette asaletim kalkmıştı ama mebde tekrar aynı süreci yaşadım öğretmenlikte de asaletim kaldırıldı sonra 2,5 yıl oldu hakkınızda hayırlısı olsun
Hocam merhaba, ben de iskur da çalışıyorum. Sizin meb 'e atanma surecinde muvafakat belgesi alma sureci nasil oldu. Atandıktan sonramı istediniz, kaç gün sürdü muvafakatın elinize ulaşması hatırlıyo musunuz
Hocam atandıktan sonra istendi o bana da dilekçe yazdırmışlardı ama kurum arası yazışma da yapılmıştı ilk olarak hangisine cevap yazıldı bilemiyorum ama 23 aralıkta atandım sonra 2 hafta izin kullandım muvaffakataım gelip ilişiğimin kesilmesi içim maaşım beklendi 15 ocakta işkurdan çıkışım oldu 18 ocakta mebe giriş yaptım