Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurluktan teknisyenlik kadrosuna geçersem kademe derecemde değişiklik olur mu?

bycelik41

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhaba iyi günler dilerim, benim birkaç sorum olacaktı,

Ocak 2015te anadolu teknik lisesi bilişim mezunu olarak engelli sınavından 12/2den memur olarak atandım.
Ocak 2023te hem 8 yıl sicilden hemde normalden dolayı 2 kademe alınca toplamda 8/2 olacağım.

Bundan sonraki zamanda tekrar sınavla lise tercihlerinden teknisyen olabilirsem derecemde herhangi bir değişiklik olurmu?

Ayrıca aşağıda linkini verdiğim resimde yazan dereceye göre atanıyorsak eğer; geçmiş zamandaki çalışmalarım üstüne eklenip daha yukarı çıkabilmem mümkünmüdür?

5cujfbq.png

Umarım sorularım anlaşılabilirdir, Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar dilerim.

bycelik41
Merhaba Lise mezunu memur kaçıncı dereceden başlarsa sizde o dereceden başlarsınız ünvan farketmez, hizmet birleştirme işlemi yaptırırsanız yine 8/2 si olursunuz yani bişey değişmez öğrenim durumunuz değişmediği sürece, resimde ki kadro derecesidir kazanılmış hak ile uzaktan yakından bir ilgisi yoktur, yani maaşınıza etki etmez

kaan irşad

peki şuanda benim derecem 10/1 olsaydı, 9 kadro derecesinde olan bir yere atansaydım ozaman yükselirmiydim?

birde seneyeden itibaren açıköğretimden lisans başlayıp bitirirsem herhangi bir emsale takılma durumum olurmu? yoksa direk 2 derecemi almış olurum?

Kadro derecesi ile maaş derecesi birbirinden farklı şeyler onlisans muzunuysaniz 10. Cu dereceden lisans mezunuysaniz 9. Cu dereceden başlarsınız yani mezuniyerinizle ilgilidir. Ayrıca her kademede yaklaşık 5 tl maaşa etki eder ozellikle 4/1 e indiginizde maaşta 400 tl kadar artış olur

şimdi anladım, ben şuana kadar toplamda diyelimki 4 derece kadar çalıştım.
yani ben kadro derecesi 5 olan mühendisliğe atansam bile kadro derecem değişmeyecek,
sadece maaş derecesi 9dan başlardı ayrıca mühendislik fakültesi mezunu olduğu için 8/1den başlayıp üstüne 4 derece eklenince 4/1 olurdu, doğrumu anladım? yani tercihlerdeki kadro derecelerinin herhangi bir önemi yok doğrumudur?

Üst Alt