Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum, %40 raporum var. Ne zaman emekli olurum?

sempatikmemur

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
29 nisan 2003 tarihinde memuriyet başladım. % 40 raporum var vergi indiriminden faydalanıyorum. ben ne zaman emekli olabilirim

5400 gün hizmet sürenizi tamamladığınızda emeklilik hakkını elde etmiş olacaksınız.

Not: varsa ssk + bağkur + askerlik borçlanması + doğum borçlanması % emekli sandığı = 5400 olacak.

çok tşk

kanun değişmiş diyorlar kardeş biri 18 diğer 19 yıl diyor yine en insaflısı sen çıktın Allah gönlündeki muradı versin

kanun sadece ssk lılar için memur için 15 yıl 5400

Eğer memuriyete sakat statüsünde başlamışsanız ya da memur olmadan önce %40 ve üzerinde işgücü katbınızın olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgeleyebiliyorrsanız, kademeli emeklilik sizin için geçerli değil. Siz 5400 gün hizmet süresi ile emekliliği hak edeceksiniz.

evt

özürlü kadrosundan memuriyete başladım önceden aldıgım rapor dosyamda var çok tşk ederim verdiğiniz bilgiler için

Üst Alt