Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Askerliğe elverişli değildir raporu verilirse memurluğum iptal edilir mi?

acunfirarda

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrhb. ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.

ben kamuda aday memur olarak çalışmaktaydımm. askerlik hizmeti için askere gittim. askerliğimin 4. ayındayım. ve askerdeyken sol kolumdaki rahatsızlığımdan dolayı ( hareket kısıtlılığı ) bana askerliğe elverişli değildir raporu verileceğini söylediler.

bnm merak ettiğim askerliğe elverişli değildir verdikten sonra tekrar memuriyetime geri dönebilir miyimmm. memuriyetime geri dönebileceğimi gösteren herhangi bir kanun, yönetmelik vb bişey war mı?
kısacası bana askerliğe elverişli değişdir verirlerse tekrar memuriyetime dönebilirmiyim.

acil yardım istiyorum.

dönebilirsin, memurlukla , askerliğin şartları ayrıdır.

Anladığım kadarıyla Asaletinizi almamışsınız, aday memurum demişsiniz. Emre Bey rahatsızlığınız işinizi yapmanıza engel mi?

hayır değilll.memuriye girişte sağlık raporu aldığımda ortopedi uzmanı kontrol etti.herhangi olumsuz bişey yazmamıştııı.

İşinizi yapmaya mani bir durum olmadığı sürece memuriyete dönmenize mani bir durum olamaz.

Üst Alt