Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Birini döversem işime zarar gelir mi?

İstorika

Aktif Üye
Konular
89
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar, 4 aydır kamuda çalışıyorum. Engelimi çoğunuz biliyorsunuz zaten. Çoğu zaman kendimi huzursuz hissediyorum. Ama bu iş nedeniyle değil. İş dışındaki hayatımla ilgili. Atanmama rağmen aynı sıkıntılar devam ediyor. Maddi durumumuz çok da düzelmiş değil maalesef. Bu da beni çok gergin yapıyor. Sorum şu; eğer birini döversem işime zarar gelir mi? Sadece bilenler cevaplasın lütfen..

siddet dovus insanlara hicbir zaman yakismaz
neden dovmek istiyorsunuzki baska alternatifler bulabilirsiniz
hakliyken haksiz duruma dusmekte var siddet gosterisinde

İstorika Tabiî ki de gelir, işten çıkarılma olmasa bile ihtar yazılır; ama çoğunlukla kavganın sonu işten atılmakla bitiyor. İş kanununda zaten maddesi var.

İstorika

Özel Hayatından Dolayı Memura Disiplin Cezası Verilemez ama "Amirine, iş arkadaşları veya iş sahiplerine hakarette bulunmak veya bunları tehdit etmek" fiili, kademe ilerlemesinin durdurulması cezası verilebilir ilk uygulama aylığından kesinti yapma şeklinde olur ve yeniden kademe ilerlemesinin durdurulması cezası alması durumunda ise görevine son verilir.

ama ilahi birini döveceğim diyorsanız facebbopk da arama kısmında ilanlar sayfalar var bakabilirsiniz ; ücret karşılığı adam dövülür , istenen hırpalanıp bırakılır istenen hastanelik edilir . Aynı şekilde ücret karşılığı belirli mekanlarda ve ya halka açık mekanlarda dayak yenir .

HOŞCAKAL
Sıkıntım iş yeri kaynaklı değil diye yazdım zaten?

GRAHAM BELL
Ev sahibinin kızı gıcık gıcık hareketler ediyor, ona kafayı taktım.

Arkadaşlar yaşadığım sıkıntı işyeri kaynaklı değil diye yazmışım. İyi okuyun! (Graham'a değil diğerleri için diyorum)

İstorika

içinde geliyorsa yap bişey olmaz demek çok dövüldün ama rahatlayacaksan bence yapmalısın..tabiki bu dövmenin bedeli olacak..ama şunu unutma el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş:)

bak engelliler sitesindesin:eek:bizlerden tiyo gorme duyma oldu bitti
ben hic bakmam mesela etrafer gecima aksi halde komsu derdi bitmez
en iyisi olmadik vakitlerde kapinda biter tuzu sekeri yagi bitti evde diye
salla derim dikkanmi isletiyoz

evden cikmak bu gunlerde cok masrafli
akli kisa bi kucuk kiz sana zarar veremzki gormeyiver

İstorika bir kac tokatta yada saç baş yolmaktan birsey çıkmaz. İşin içinde bir zararı olmaz.Sonucta isyrtindrn değil sahız. En fazla şikayet ci olur karakolda ifade verirsin.Mahkemelik olssnda sabıkan yoksa basit yaralamadan dolayı para cezası çıkar buda 5 yıl aynı suçu işlemeye kaydı ile ertelenir.Bunlar en kötü senaryolar.Belki karsi tarafta sana karşılık verir birbirinizi tokatlar dejarz oluncada ayrılır iki tarafta şikayetçi olmaz bir huzur gelir ırelde kavga ile dostluğu nuz başlar.Buda farklı bakış açısı. Güncel hayatta benimde o kadar tokatlamak istediğim insan var ki kendimden biliyorum tokatlasam kuş gibi hafifleyecegim kafamın içini boşaltacagım ama çoğu şey frene bastırıyor akışına bırakıyoruz

İstorika
Birini neden döveceksiniz ki? Bunu yapmanıza, sorunlar mı neden, insanlar mı orayı anlamadım? Kurum gibi bir yerde, etik bir davranış değil bu fikriniz.

Nurtan
Kurum dışında, içinde değil. İş yerimde bir sıkıntı yok!

eğer ki deşarj olucam rahatlıcam sonuclarına da katlanırım diyorsan şişir gözünü.
sonuclarına gelirsek iş yerinde bir sorun yaşamazsın. olay polis nezdine gider ise karsı taraf şikayetci olursa(sabıkanın olmadığını düşünüyorum) bi kaç defa mahkemeye gider ve kücük meblağ para cezası gelir. başkada birşey olmaz.

Bu arada bazı arkadaşların okuma konusunda sıkıntıları var, onu fark ettim..

eğer ki deşarj olucam rahatlıcam sonuclarına da katlanırım diyorsan şişir gözünü.
sonuclarına gelirsek iş yerinde bir sorun yaşamazsın. olay polis nezdine gider ise karsı taraf şikayetci olursa(sabıkanın olmadığını düşünüyorum) bi kaç defa mahkemeye gider ve kücük meblağ para cezası gelir. başkada birşey olmaz.
İyiymiş😈😁

kizini dovunce ev sahibiyle kulahlari degisirseniz
hem bir suru yorulursun hemde masraf edersin

ya herkesde alttan alıp pışpışlamış beyefendiyi bak napalım biliyor musun seninle bi kafese girelim stres atarsın kim düşerse artık ;)

Öncelikle soruyu sormanızın mantığını çözemedim, Özel hayatınızla iş hayatının ne alakası var ? Hee diyorsanız ki mahkemelik oldum suçlu bulundum tutuklu kaldım vs. buna cevap verebilir insanlar. Ama bazı olası senaryoları yazayım.

- Mesleğini kullanıp kavgaya karışırsan ceza alırsın (işten çıkarılırsın)
- Kavganın sonucu yaralama, darp vs. gibi durumla biterse polis vs. vs. illaki kamu nezdinde mimlenmiş olursun.
- İki taraf aynı oranda suçlu ise işyerini bağlamaz

İstorika

bence acilen birini dövüp sonuçları bizlere bildirmeniz gerekiyor ki forumda açtığınız konuya tam cevap olsun. takip ediyor olacağım sonuç bildiriminizi.

ykp1903
Ben keyfimden bunu düşünmüyorum! Allah inşallah aynı sıkıntıları sana da verir de dalga geçmeyi görürsün!

İstorika

dalga geçmedim. açtığınız konu hakkında tecrübeli insan bulmanın zor olacağından ve sizin bu fikrinizi gerçekleştirip sonuçları bildirmenizi rica ettim.

Üst Alt