Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Deri Rahatsızlığım var. Temizlik yaptırmamaları için ne yapmalıyım?

özcan_35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Uzun süredir yaşadığım deri rahatsızlığımı hastaneye giderek rapor haline getirdim . 657 devlet memuru - yardımcı hizmetler sınıfında çalışmaktayım. yaptığım iş okuldaki sınıfları temizlemek . ancak bu iş rahatsızlığımı ilerletiyor . tarafıma düzenlenen raporda uzak durmam gereken durumlar tespit edilerek imzalı-onaylı hale getirildi ancak kurum müdürüm bu konuda hiç bir şey yapamayacağını söylüyor . kendi imkanlarımla temin etmem gereken eldiven-maske gibi koruyucu malzemelerle işime devam etmem gerektiğini söylüyor .

mevzuatı araştırdım ama çok net sonuçlar alamıyorum. bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olurmusunuz . Teşekkürler

hangi kurumda çalışıyorsan o kurumun genel sekreterliğine/müdürlüğne git. durumu izah et. belgeleri göster. idari hizmetlerden masa başı ya da getir götür gibi hizmetli işi iste, rica et. en son yapacağın şey aynı yerde şikayet dilekçesi doldur.

aslantürk kardeşim kimi kime şikayet edeyim :) bilindiği gibi il-ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri yeniden atandılar ve okul müdürlerini de kendi adamlarından atadılar. ayrıca şikayet etmem gerekirse, rahatsızlığımdan dolayı bana yardımı olabilecek herhangi bir kanun ya da madde varmıdır . araştırıyorum ama en fazla gördüğüm sonuc sadece özel sektördeki işçiler için birkaç madde var . maske - eldiven vesaire işveren tarafından temin edilir deniyor . devletin kadrolu personeli için bu konuda kanuna dayalı bir açıklama bulamıyorum.

Üst Alt