Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. EKPSS'ye önlisans mezunu olarak katılabilir miyim?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
350
2 buçuk yıldır kamu çalışanıyım. 2022 de sınava önlisans mezunu olarak katılabilmek istiyorum.

Lise mezunu olarak benim durumda olan varmıdır.

Yakın zamanda mezun olurum ben. İnşallah önlisans mezunu olarak 2022 deki sınava katılabilirim.

Şimdi "hizmetli" kadrosundayım. Bu konuda deneyimi olan varmıdır?

LİSE mezunu olup "HİZMETLİ olarak çalışmakmı
Yoksa
ÖN LİSANS mezunu olarak DÜZ MEMUR olarak çalışmakmı hangisi mantıklı. ?

Sınava önlisans düzeyinde katılabilir, mevcut görev yaptığın hizmet sınıfı dışındaki diğer kadrolara da atanabilirsin.

Bulut25

Şimdiki Hizmet Sınıfım: YARDIMCI HİZMETLİ

AİLE ve SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI çalışanıyım.

Sınavda başarılı olup memur, vhki gibi kadroları veya öğrenim durumuna uygun ilan edilecek diğer kadroları tercih edebilirsin. Örneğin Önlisans İnşaat mezunusun, inşaat teknikeri ilan edilirse tercih edebilirsin.

Bulut25

"Düz Memur" olabilir veya "Bilgisayar bölümüm" de olabilir doğrusu

atanmış memur olmussun daha ne diye sınava girip milletin hakkını yiyorsunuz ????

ayDÜNYAvazo

iyi halt ediyon ... Allah sorsun bu kadar işsizin garibanın hakkını yiyorsunuz ....

Kurum içi görevde yükselme sınavına girsen daha mantıklı olmaz mı?

ayDÜNYAvazo

Kurum içi sınavla değiştirme ya da yükselme imkanın varsa sınava girmene gerek kalmaz. İstediğin bir şehir varsa tayinini isteyebilirsin.

lacivert21

Kurum değiştirsem iyi olacak gibi. Hemde büyük ihtimalle düz memur olurum.

Şimdiki kurumda yükselmem "imkansız gibi" öyle duruyor.

2022 EKPSS' ye "Önlisans Mezunu" olarak girmemde Hukuken herhangibir engel varmıdır?

Sorun olmaz ama şu kurum değiştirme işini daha önce yapan arkadaşlar varsa bilgi verirler sana.

Bazı kurumlarda az norm olup başvuran çok oluyor bu sefer hizmet süresine bakılıyor. En iyisi tekrar sınava girip kurum değişikliği ile memurluğa geçebilirsin.

Kurum değiştirmek o kadar kolay mı kendi kurumun kabul edecek karşı kurum kabul edecek ayrıca düz memur nasıl olacaksın. Kurum değiştirirken yine aynı ünvanla gidersin diye biliyorum o zaman herkes kurum değiştirir onu bi araştır. Bence en mantıklısı kendi kurumunda ünvan değişikliği sınavını beklemen olacaktır yinede sen bilirsin.

Başarabilirsin buradaki çoğu kişiyi umursama sınava da girersin görev de değiştirirsin, kurum da değiştirirsin. Sınava gir mutlaka.

Onu bilmiyorum ama dediğim sistem daha iyi takip edeceksin sınav olursa başvuru yapacaksın.

i_brahi_m

Ben o sınavı başaramam diye korkuyorum. (GYS)yi. Birazda onun için. Hemde kurum değiştirmek benim için makul gibi görünüyor.

Kurum değiştirmek de o kadar kolay bi iş değil iki kurumun da kabul etmesi lazım

Üst Alt