Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Fizik tedavi için başka ilden özel hastaneden rapor almak?

volkan26

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Orman genel müdürlüğü eskişehir sarıckaaya ilçesinde memurum serebral palsi hastasıyım cuma günü istanbulda muyane oldum doktor botox ve 6 hafta fizik tedavi uygulamamız lazım dedi rapor verebilceğini söyledi. devlet memurları başka ilden rapor alı fizk tedavi görebilirmi?

sen süresiz fizik tedavi imkanın var al ram raporu haftada 1 gün fiziğe git sağlığını ihmal etme kurumuna bildir fizik alacağını özel bir kurumla anlaş git fiziğe. hastalığın kalıtsal senin . dene şansını oki.

meb bağlı kurum rehbelik araştırma merkezi .araştır

Bu konuda deneyimi ve somut önerisi olan var mı?

Bende memurum ve il dışında özel bir hastanede 15 gün fizik aldım. 10 gün rapor sonra bir 10 gün daha rapor verdi doktor bir ay filan alman lazım demişti heyet raporu veririm ben sana dedi ben istemedim. Fizige gerçekten ihityacımız var ve bildigim kadarıyla bizde sınır yok.fizik tedavi doktoruna hastalığınla ilgili raporunu göster . Onu istiyor özel hastaneler.

Üst Alt