Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Hazırlık sınıfı okumak kademe almamı sağlar mı?

bur@k

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben Milli eğitimde memurum. Ben 5 yıllık eğitim okudum 5 yıldan sonra anadolu lisesi kazandım hazırlık ve 6. sınıfı okuduktan sonra rahatsızlığım sebebiyle 7. sınıfta sınıfta kaldım sonrada koleje geçtim. Acaba hazırlık sınıfı okuduğum için 1 kademe yükselmesi alır mıyım?
[FONT=times new roman][/FONT]

Normalde lisede-ortaokulda hazırlık okuyanlara 1 kademe veriliyor. Eğer hazırlığı okuduğunuz okuldan hazırlık okuduğunuza dair bir yazı alıp personel bölümünüze verirseniz 1 kademe alacağınızı düşünüyorum.

Üniversitede ki okunan hazırlık neden sayılmıyor onu anlamış değilim:(

Bende üniversitede hazırlık okuduğumdan dolayı faydalanamadım bu kademe olayından. Kanuni bir saçmalık işte.

hazırlık okuyanlara bir kademe verilmesi söz konusu değil ben anadolu lisesi mezunu olduğum ve 4 yıl okuduğum için bana bir kademe vermişlerdi üniversite olayı farklı orada hazırlık okuyup okumamak senin elinde olan birşey ama eski anadolu liselerinde mecburen okunuyordu 7 yıl önce kalktı lise 4 yıla çıkarıldı ha bir de belki yüksek lisans yapanlara bir kademe verilebilir tam bilemiyorum ama hazırlık okuyanlara kademe yok

arkadaşlar ben anadolu lisesinde hazırlık sınıfı okudun orta 1 ide burada bitirdim orta 2. sınıfta rahatsızlandığım için başka okula geçtim dilekçemi yazdım ve ekine hazırlık okuduğuma dair yazı ekledim bugün yazı geldi hazırlık sınıfından sonra okuldan ayrıldığım için kademe alamıyo muşum saçma geldi bana 4 yıl okudum yine ortaokulu ne yapmalıyım

Üst Alt