%50 bedensel özürlü olarak 2000 yılında x kurumunda memur(GİHS) olarak başladım göreve başladığımda evrak kayıt biriminde evrak kayıt memuru görevlisi olarak görevlendirildim.ve görevimi 27.9.2007 yılına kadar devam etdirdim.27.9.2007 tarihinde kurumun müracat birimine amir tarafından YHS kadosunda görev yapan bir arkadaşın yanında görevlendirildim.duruma itiraz etdim amirime (G.İ.H.S) memur olduğumu kendi sınıfım dışında görevlendirmenin 657 devlet memurları kanunun 45 maddesinde hiç bir memur kendi sınıfı dışında bir görevde ve derece altında çalıştırılmayacağını ifade etdim. itirazımı kabul etmediği gibi.çalışma saatimide değiştirdi saat 7 de işe gelmemi söyledi kurumda memurlar 8.30 da işe başlarken ben sabah saat 7 de işe başlıyorum imza defterimi memurların imza defteri arasından çıkardı yhs da olan arkadaşların imza sayfasına ekledi sabah saat 7 de işe gitdiğim halde 1 dakika 2 dakika geç kaldın diye sürekli baskı altında tutuyorum müracat biriminde kendime ait masam yok bir memurun muracat sahiplerini karşılama yol göstermesi evrak taşıması temizlik yapması yhs görevlilerinin görevi değilmidir bu konuda bana yardımcı olursanız ve ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim.