Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum, maaşım düşük. Hangi memurluğun maaşı yüksek?

Konular
35
Reaksiyonlar
4
Merhabalar, 5 yıldır MEB de çalışıyorum VHKİ olarak , maaş çok düşük ve yetmiyor MEB sınavlarında haftasonu görev almama rağmen 11 bn TL ancak yani hergun çalışıyorum dinlenmeden bu para ancak eminimki diğer Bakanlıklarda değişiyor aklımdaki TCDD var
Sorularim şu
1. Başka bakanlığa direk dikey geçiş var mı var ise prosedür neler

2. Ekpss girsem atansam, MEB den istifa işlemleri nasıl işliyor

3 . Başka bakanlığa atandım kademe derecelerim hizmet birleştirme vs aynı mi olacak sıfırdan mi

Sorularla ilgili bilgim yok öğrenirsen bende bilmek iatiyorum bende meb düşünüyorum vhki veya memur

Ben meb de memurum rahat dir MEB ücret en düşük bakanlık döner sermaye yok , ehliyetin var ise komisyon üyesi olabilirsin sertifika almak şarti ile ayda bir görev belki çıkar. Ama para önemli değil rahat olsun istiosan tam yerindesin

Bakanlıklar arası geçiş kolay kolay yapılan bişey değil. Yıllardır uğraşan kişiler biliyorum. Çalıştığın bakanlıktan ve geçmek istediğin bakanlıktan muvafakatname alman lazım. Direkt bakanın imzasıyla olur alınıyor. Aynı derece ve kademeyle geçiş yapıyorsun.

Birader ben 12 yıllık memuriyette son 3.5 senedir şef olarak devam ettiğim MEB'de 10250 TL alırken sen nasıl 11 bin alabiliyorsun? eş ve çocuk yardımı mı alıyorsun? 22 yıllık vhki bir abimiz 9750 TL alırken sen nasıl 5 yıllık VHKİ 11 bin alıyorsun? çok merak ettim doğrusu? gastauskas87

Bnm yanımdaki şefler direk 11 felan alıyor. Ben direk 11 almıyorum , okuduğunu anlama sorunun var sanırım haftasonu dahil sınav görevi alarak anca o kadar alıyorum ,◉⁠‿⁠◉

Ekpss yeniden girsem ? Bakanlıklar arası evet çok zor da .. sınava girsem olumlu olumsuz yönleri

anlama sorunum yok ... Meb'te yıllardır çalışıyorum ve hafta sonu sınav görevleri demişsin Her hafta sonu sınav mı varmış? MTSK olabilir diyecek o da 280 çarpı 4 eşittir 1120 TL. 5 yıllık VHKİ birisi ortalama 8500 Tl alıyor. yine de senin dediğin gibi 11 bin alamıyor. onu demek istedim.

LORD_55100

Benim maaşım da düşük STATÜM (HİZMETLİ) 7.900 TL
3 ayda 1 de 700 tl sendika yardımı.

Öğretmen bu kadar almıyor emin misiniz? 😄 ya sağlık Bakanlığında vhk'li olsaydınız yemeğe de fırsatınız kalmaya bilirdi.

Bende araştırma sürecindeyim sosyoloji bölümü bitirdim. Sosyolog olan var mı çalışma şartları ücretleri nedir?

Üst Alt