Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memurum. Sıfır araç kredisi alabilir miyim?

erdalakbay

Yasaklı Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
3
Gelirim yerinde ayda 2000 ödeme yapabilme durumuna yeni geldim.... peşinatım yok şuanda peşinatsız 0 araç alabilirmiyim... kesinlikle otomatik olmalı....

geliriniz varsa sicilinizde temizse bankadan şahısınız adına kredi çekebilirsiniz.engelli raporunuz adına aldığınız araç üzerine kredi vermiyor...

iki kez araç aldım ikiside ötv indirimli ve ikisinide kredi ile aldım ikiside otomatik vitesti sorun yok şartlarınız uygun ise elbette alabilirsiniz ...

yok yalnış algılandım raporla indirimle falan almayacağım engelliyim ama normal şartlarda araç alıcam sıfır peşinat geri kalanına kredi verirlermi...

Arkadaşım alacağın aracın bayiisiyle görüşürsün aracın proforma fatura bedelini yükseltirsin. örneğin alacağın araç 40.000 tl sen bankaya gidersen sana bu paranın %80 ini verir.

Ama sen 40.000 tl aracın bayii ile görüşüp proforma faturasını 50.000 tl kestirirsin. Bu kez 50000 tl nin %80 inin alırsın. Takma kafanı

Bir ara mersin Hyundai bayisi hiç para vermeden gel al demişti. Bayiler gerekli işlemleri yapar Erdal kardeş sen arabayı beğenmeye bak...

çok teşekkur ederim verilen bilgiler için önümüzeki hafta bayilere bi uğrayalım bakalım... umuyorum kaliteli otomatik vites bi araç bulabilirim... ayrıca bi miktar para ayarladım 10 000 kadar ama yinede peşinatsız talep edeceğim önce...

erdalakbay;

Ayda 2000 TL ödeme yapabilecek bir memuriyet var mı ya... :))

cevlik;

malesefki öyle bi memuriyet yok yan gelir olmadığı sürece

Üst Alt